Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο -Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο -Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ

Στο νοσοκομείο Αγία Όλγα διεκομίσθη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, του τοποθετήθηκαν δύο στεντ και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείου (Αγία Όλγα) γύρω στις 14:30 σήμερα προσήλθε στο νοσοκομείο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Ο υφυπουργός υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς .

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση ο υφυπουργός θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Ο υφυπουργός, όπως αναφέρουν πληροφορίες, αναχώρησε από το γραφείο του το πρωί για το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής για τις φωτιές στην Κερατέα και στα Βίλια και υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο κ.Χαρδαλιάς το τελευταίο δεκαήμερο βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση λόγω των πυρκαγιών, ενώ είχε να κοιμηθεί επαρκώς το ίδιο διάστημα. Τις τελευταίες πέντε- έξι μέρες ένιωθε πόνους στο στέρνο, αλλά δεν πήγε στον γιατρό. Νωρίτερα σήμερα, ένιωσε και πάλι πόνους και η οδηγία που είχε πάρει τηλεφωνικά ήταν να μεταβεί στο νοσοκομείο άμεσα. Πήρε ένα υπογλώσσιο και συνεργάτες του τον μετέφεραν στο Αγία Όλγα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS