Ηράκλειο: Θα μιλήσει με τον δικηγόρο της και θα παραδοθεί η 38χρονη που έριξε οξύ στον πρώην άντρα της

Ηράκλειο: Θα μιλήσει με τον δικηγόρο της και θα παραδοθεί η 38χρονη που έριξε οξύ στον πρώην άντρα της

Θα παραδοθεί στις Αρχές αφού πρώτα μιλήσει με τον δικηγόρο της η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Συγγενικά πρόσωπά της μίλησαν για όσα συνέβαιναν ανάμεσα στο ζευγάρι και ισχυρόζονται ότι η γυναίκα του 36χρονου ζούσε μια αληθινή κόλαση και ήταν συχνά πυκνά αντιμέτωπη με απειλές και ξυλοδαρμούς.

«Η Μ. έχει περάσει πάρα πολλά για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς σημαντικό λόγο. Το παρελθόν του πρώην άντρα της μιλάει από μόνο του. Έχει περάσει πάρα πολλά και κάποια στιγμή θα αισθανθεί έτοιμη να τα πει ενώπιον των Αρχών για να κατανοήσουν όλοι το δράμα που βίωνε» σημειώνουν.

Με βαρύ ποινικό παρελθόν το θύμα

Ο 36χρονος αποφυλακίστηκε πρόσφατα αφού εξέτισε μόλις επτά χρόνια από τη συνολική ποινή 38 ετών που του είχε επιβληθεί για πέντε ληστείες, μία απόπειρα ληστείας, εμπρησμό και διακεκριμένες κλοπές που διέπραξε από το 2012 ως το 2015!

Το θύμα φέρει εγκαύματα στο 10-12% του προσώπου του συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής των ματιών.

Η κατάστασή του κρίνεται από τους γιατρούς σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο, στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ