Ηράκλειο: Συγκλονίζει ο ανήλικος που ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του 66χρονου λυράρη

Ηράκλειο: Συγκλονίζει ο ανήλικος που ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του 66χρονου λυράρη

Συγκλονίζουν τα λόγια του 16χρονου σήμερα αγοριού στο Ηράκλειο, οποίος - όπως καταγγέλλει - κακοποιούνταν σεξουαλικά επί τρία χρόνια, από το 2020 έως και το 2023, από τον 66χρονο λυράρη.

Ο έφηβος - πλέον - από την Κρήτη, δηλώνει λυτρωμένος και παροτρύνει άλλα παιδιά που βρίσκονται ή έχουν βρεθεί στην ίδια θέση να «σπάσουν» τη σιωπή τους.

«Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι άλλα παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν!», είναι το μήνυμα που στέλνει ο 16χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ως γνωστόν, σε βάρος του 66χρονου λυράρη που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και εκπόρνευση του αγοριού, ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής, 31 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 66χρονος αρνήθηκε κάθε κατηγορία λέγοντας πως δεν ισχύουν όλα αυτά που ανέφερε ο 16χρονος.

Νωρίτερα πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου για να αποδοκιμάσει τον 66χρονο γνωστό λυράρη. Όπως έγραψε το Cretapost, ο 66χρονος, φορώντας μαύρα ρούχα, καπέλο και μάσκα, οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο από την πίσω πόρτα, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Τον απειλούσε για να μην πει σε κανέναν τίποτα

Σημειώνεται ότι ο 66χρονος λυράρης προσέγγισε το ανήλικο παιδί το 2018, τότε που εκείνο ήταν μόλις 11 ετών, ως δάσκαλος κρητικής μουσικής. Δύο χρόνια αργότερα φαίνεται πως ξεκίνησε τις αρρωστημένες πράξεις σε βάρος του αγοριού, ενώ φαίνεται να το απειλούσε για να μην πει σε κανέναν τίποτα.

Φέρεται μάλιστα να είχε ανεβάσει και φωτογραφίες του ανήλικου στο διαδίκτυο, αναζητώντας «πελάτες» για το ανήλικο παιδί. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες της πλατφόρμας. Επιπλέον, έχει ταυτοποιηθεί και η εμπλοκή στην υπόθεση και ενός γιατρού δημοσίου νοσοκομείου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ