Ηράκλειο: Σοκάρει η κατάθεση του 14χρονου που υπέστη μαζί με τα αδέρφια κακοποίηση - «Μας βίαζε ο πατριός μας και δύο φίλοι του»

Ηράκλειο: Σοκάρει η κατάθεση του 14χρονου που υπέστη μαζί με τα αδέρφια κακοποίηση - «Μας βίαζε ο πατριός μας και δύο φίλοι του»

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το μαρτύριο δύο αδερφών στο Ηράκλειο,οι οποίοι ήταν θύματα απειλών, εκβιασμών και σεξουαλικών κακοποιήσεων μέσα και έξω από το σπίτι που έμεναν.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει συλληφθεί ο πατριός τους. Το ένα από τα δύο θύματα, ηλικίας 14 ετών, είχε αφήσει ανοιχτό το κινητό του τηλέφωνο και έτσι καταγράφηκε ο βιασμός του.

Σοκαριστικά είναι τα όσα κατέθεσε στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 14χρονος που μαζί με τα αδέρφια του υπέστησαν βάναυση κακοποίηση στα χέρια του 52χρονου Σύρου συντρόφου της μητέρας τους. Και αυτό γιατί όπως κατέθεσε ο ανήλικος, υπέστη σεξουαλική κακοποίηση και από άλλους δύο άντρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος έδωσε την κατάθεση στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου παρουσία παιδοψυχιάτρου και κατήγγειλε ότι την πρώτη φορά, ένας άντρας που διαμένει στο ίδιο χωριό και δούλευε με τον πατριό του, τον άρπαξε από το χέρι ενώ έκανε ποδήλατο έξω από την εκκλησία και πίσω από το ναό τον κακοποίησε.

Όπως είπε ο 14χρονος το περιστατικό έγινε όταν πήγαινε στην Α Γυμνασίου (τώρα πηγαίνει στη Β τάξη) και ενώ προσπάθησε να φύγει αυτό δεν κατέστη εφικτό γιατί ο άντρας τον κρατούσε με μεγάλη δύναμη. Μάλιστα ο ανήλικος κατέθεσε ότι γνωρίζει ότι αυτός ο άντρας είναι στη φυλακή καθώς είχε κακοποιήσει και ένα άλλο παιδί.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το παιδί κατά την δια εξέταση αναφέρει, ότι όταν ήταν στην ΣΤ τάξη του δημοτικού, ένας άλλος άντρας, ξένης εθνικότητας, επίσης το κακοποίησε σεξουαλικά. Όπως κατέθεσε το παιδί, με τη βία τον πήγε στο σπίτι του και εκεί προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. Πρόσθεσε δε ότι απ΄όσο γνωρίζει ο άντρας αυτός μένει πλέον στη Γερμανία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS