Ηλιούπολη: Προκαλεί σοκ η ροζ αγγελία για τη 19χρονη – Οι εξοργιστικές απαντήσεις του αστυνομικού στην απολογία του

Ηλιούπολη: Προκαλεί σοκ η ροζ αγγελία για τη 19χρονη – Οι εξοργιστικές απαντήσεις του αστυνομικού στην απολογία του

Δεν είχε κανέναν φραγμό ο αδίστακτος αστυνομικός που έκανε τη ζωή της 19χρονης στην Ηλιούπολη μία κόλαση. Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν απέχθεια αλλά και οργή από την κοινή γνώμη.

Η 19χρονη παρουσιάζονταν σε ροζ αγγελία ως «Η Ιωάννα από την Κύπρο». Τόσο ο μαστροπός αστυνομικός όσο και ο πατέρας πωλούσαν και διαφήμιζαν την 19χρονη σε εύπορους πελάτες έναντι αμοιβής. Μάλιστα, προκειμένου να τους εντυπωσιάσουν τους χρησιμοποιούσαν διάφορα τρικ. Τόνιζαν τα απόκρυφα μέρη της, ενώ ο αστυνομικός δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μέχρι και τη μηχανή του σε φωτογράφηση με την 19χρονη.

Απολογία αστυνομικού

Μετά την καταγγελία της 19χρονης, ο 39χρονος αστυνομικός έδωσε τη δική του εκδοχή για την υπόθεση της Ηλιούπολης κατά την απολογία του.
Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται (για εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα και βιασμό, μεταξύ άλλων) αλλά… δεν έπεισε!
Αποτέλεσμα ήταν να κριθεί προσωρινά κρατούμενος. Ο αστυνομικός στην απολογία του υποστήριξε ότι βρισκόταν σε σχέση με τη 19χρονη και ανέφερε ότι η κοπέλα του είχε εκμυστηρευτεί την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της ως ενήλικη.

«Οι σχέσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές, σιγά σιγά ενώ κέρδισα την εμπιστοσύνη της, άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για το παρελθόν της. Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν και μου ανέφερε κάποια ονόματα, του (…) και του (…), οι οποίοι μένουν μαζί σε κάποια βίλα στο Λαγονήσι. Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της.
Εγώ έβλεπα ότι είχε μεγάλη σεξουαλική εμπειρία, ασυνήθιστη για ένα κορίτσι 18 χρονών και πέρα από αυτό, έλειπε πολλές ώρες και είχε οικονομική άνεση. Όπως σας είπα, έλειπε ασυνήθιστες ώρες από το σπίτι, όπως έγινε και τον τελευταίο καιρό και για τον λόγο αυτόν τσακωθήκαμε. Επειδή είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είχα αναπτύξει τέτοια συναισθήματα για να της πω, για να της επιβάλλω τι πρέπει να κάνει, βέβαια της είχα πει ότι αυτό που κάνει για εμένα δεν είναι σωστό, αλλά ό,τι θέλει μπορεί να κάνει».

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός υποστήριξε ότι η 19χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών, αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στο «πρακτορείο συνοδών που την εξέδιδε επί πληρωμή με τη βία και με απειλές κατά της ζωής -όπως καταγγέλλεται- και πως εκείνη του ζήτησε να γνωριστεί με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment»

«Είχε δει από τον λογαριασμό μου στο Facebook ότι γνωρίζω τον κ. Σειρηνάκη και μου είχε ζητήσει να τον γνωρίσει, να τη φέρω σε επαφή μαζί του. Δεν μου είχε πει τον λόγο, αλλά αυτή ήθελε να κάνει εφέ και να δείχνει ότι έχει γνωριμίες από διάφορους κύκλους».

Και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι «Εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει ταινίες και εγώ την απέτρεπα και της έλεγα να το σκεφτεί γιατί η ταινία ήταν κάτι που θα τη στιγμάτιζε για όλη της τη ζωή και έπρεπε να το σκεφτεί πολύ καλά».

«Τη χώρισα γιατί δεν σταμάτησε αυτή τη δουλειά»

«Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», υποστήριξε στην απολογία του αρνούμενος όλες τις κατηγορίες ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι η κοπέλα εκδιδόταν δύο χρόνια: «Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν (…) Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της», επανέλαβε στην απολογία του και πρόσθεσε: «Μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της, ο … , ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ