Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του βρέφους στην Καβάλα – Η μητέρα μεγάλωνε μόνη της δύο παιδιά

Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του βρέφους στην Καβάλα – Η μητέρα μεγάλωνε μόνη της δύο παιδιά

Ολόκληρη η κοινότητα στο Κρυονέρι του δήμου Καβάλας έχει σοκαριστεί από τον θάνατο ενός βρέφους μόλις 20 ημερών, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό δίπλα στην 20χρονη μητέρα του.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας μίλησε για την υπόθεση στο ThessToday.gr, ξετυλίγοντας την ιστορία που κρύβεται πίσω από την ανείπωτη τραγωδία και υπογραμμίζοντας την αμέριστη στήριξη της Τοπικής Διοίκησης προς την οικογένεια.

Πώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου (7/5). Η μητέρα στις 6 το πρωί τάισε το μωρό της και δύο ώρες αργότερα το εντόπισε παγωμένο. Ενημέρωσε τον πατέρα της -μένουν στο ίδιο σπίτι- και διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν έχει τις αισθήσεις του. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό, ωστόσο λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η θλιβερή οικογενειακή ιστορία

Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από την τραγωδία κρύβεται μια θλιβερή οικογενειακή ιστορία. Το 20 ημερών βρέφος ήταν το δεύτερο παιδί της μητέρας που παρά τα οικονομικά της προβλήματα αναγκαζόταν να τα μεγαλώσει μόνη της.

Το πρώτο παιδί -το οποίο είναι εν ζωή- είναι ηλικίας 2 ετών και η 20χρονη το απέκτησε από τη σχέση της με έναν άντρα, που όμως πριν από τέσσερις μήνες έλαβε οριστικό τέλος. Έτσι, η μητέρα αναγκάστηκε να μετακομίσει από την πόλη της Καβάλας στο χωριό Κρυονέρι όπου το τελευταίο διάστημα φιλοξενείται από τους γονείς της.

«Βοηθούσε η μητέρα της όσο μπορούσε», ανέφερε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστας Πριονίδης, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι, τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται πως αποκλείουν το εγκληματικής ενέργειας. «Θα στηρίξουμε τη μητέρα με ό,τι χρειαστεί. Έχω επικοινωνήσει και με τον δήμαρχο ο οποίος μου μετέφερε πως ότι χρειαστούν να μας το πουν και από την πλευρά του δήμου αλλά και από τη δική μας, ως Τοπικής Διοίκηση», σημείωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επικρατέστερη εκδοχή για τον θάνατο του παιδιού είναι να έπαθε αναρρόφηση στον ύπνο του, ωστόσο τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστής εξέτασης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ