Η στιγμή που ο ΛΕΞ έβαλε... φωτιά στην συναυλία για τον Παύλο μπροστά στην Μάγδα Φύσσα

Η στιγμή που ο ΛΕΞ έβαλε... φωτιά στην συναυλία για τον Παύλο μπροστά στην Μάγδα Φύσσα

Η Δραπετσώνα χθες το βράδυ γέμισε από κόσμο κάθε ηλικίας που ήθελε να τιμήσει τον Παύλο Φύσσα, ο οποίος πριν από 10 χρόνια δολοφονήθηκε από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Ο χώρος των λιπασμάτων μετατράπηκε σε ένα απέραντο αντιφασιστικό ποτάμι υπό τους ήχους πολλών καλλιτεχνών, όπως ήταν οι εξής: Βίκυ Καράτζογλου, Γιαγκίνηδες, Γιάννης Χαρούλης, Μεθυσμένα Ξωτικά, Μίλτος Πασχαλίδης, ΝΙΟ.ΣΤΕ, Φιάσκο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Dani Gambino x DJ The Boy, Frenzee, Iezekil, Notowns, Vodka Juniors, Yellow Mary.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως την παράσταση έκλεψε ο ΛΕΞ, ο οποίος σε κάθε εμφάνισή του προκαλεί πανικό, τραβώντας χιλιάδες κόσμου για να τον δει να ραπάρει live. Έτσι έγινε και χθες...

Μόλις έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή, ο χώρος έγινε κατακόκκινος από τα δεκάδες καπνογόνα που πήραν φωτιά, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο

Η μεγάλη στιγμή όμως ήταν όταν ερμήνευσε, μπροστά στην Μάγδα Φύσσα, το Air Max που περιλαμβάνει τους παρακάτω στίχους:

«Γι' αυτούς που φύγαν νωρίς κι οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα τους

Ραπάρω και μ' ακούν οι μάνες τους, το γράφω για τους αθάνατους».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη πορεία μέσα στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Νίκαιας με κατάληξη τον Πειραιά, με προσυγκέντρωση το μνημείο του Παύλου Φύσσα στην ομώνυμη οδό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS