Post Office Travel Money: Η Ελλάδα στις χώρες με το καλύτερο value for money διακοπών για τους Βρετανούς το 2022

Post Office Travel Money: Η Ελλάδα στις χώρες με το καλύτερο value for money διακοπών για τους Βρετανούς το 2022

Η έρευνα «Ηoliday Money Report 2022»,η οποία δημοσιεύεται κάθε χρόνο από το Post Office Travel Money, συστήνει ανεπιφύλακτα στους Βρετανούς την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό και μια από τις καλύτερες επιλογές σε επίπεδο value for money.

Η πολυαναμενόμενη έκθεση «Ηoliday Money Report 2022», η οποία εξετάζει το εκτιμώμενο κόστος των διακοπών των Βρετανών, φαίνεται πως δίνει μια ακόμα ψήφο εμπιστοσύνης προς την χώρα μας.

Η Ελλάδα εμφανίζεται στο top3 των χωρών που προσφέρουν το καλύτερο value for money. Σύμφωνα με το Post Office Travel Money, οι τιμές έχουν μειωθεί σημαντικά στην Ελλάδα σε σχέση με το 2021, με την μεγαλύτερη μείωση τιμών να καταγράφεται στην Κέρκυρα (15,4%).

Ενδεικτικά, εκτιμάται πως στη χώρα μας ο μέσος τουρίστας θα πληρώσει πλέον πολύ λιγότερα χρήματα σε σχέση με πέρσι για βασικά είδη και βασικές υπηρεσίες από τον καφέ, το αναψυκτικό, το ποτό και το γεύμα του, έως και το … αντηλιακό του.

Η έρευνα βασίστηκε σε απαντήσεις που έδωσαν ταξιδιώτες σχετικά με τα την εμπειρία που είχαν σε πρόσφατα ταξίδια τους στο εξωτερικό, αναδεικνύοντας έτσι τους προορισμούς που προσφέρουν το καλύτερο value for money.

Εκτός από τη χώρα μας, φαίνεται πως, μεταξύ άλλων, η Ισπανία και η Πορτογαλία είναι μερικοί ακόμα από τους αγαπημένους προορισμούς που ανέδειξαν οι Βρετανοί ταξιδιώτες.

Σε κάθε περίπτωση, παρά τις διεθνείς προκλήσεις αλλά και την πτώση της στερλίνας, φαίνεται πως οι Βρετανοί είναι αποφασισμένοι να κάνουν τις διακοπές του και φέτος. Μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα το 53% προγραμματίζουν διακοπές στο εξωτερικό, έναντι αντίστοιχου ποσοστού 43% το 2021.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS