Η δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια: Ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία - Φοβάται μην πάει φυλακή ο ίδιος και ο πατέρας του

Η δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια: Ο Μάνος θα στηρίξει την κατηγορία - Φοβάται μην πάει φυλακή ο ίδιος και ο πατέρας του

Σε αποκαλύψεις προχωράει για το σύζυγό της η 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως

Mέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η κρατούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, με την ίδια να κάνει αποκαλύψεις για το Μάνο Δασκαλάκη και τις φανερές αποστάσεις που έχει κρατήσει από την ίδια έπειτα από τη σύλληψή της με την κατηγορία της εκ προθέσεως ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη ανέφερε συγκεκριμένα και σε σχέση με την κράτησή της ότι: «Δεν γίνεται άλλο. Δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε οι αστυνομικοί. Είναι άδικο».

Η ίδια ανέφερε ότι μίλησε τον σύζυγό της το πρωί, λέγοντας πως: «Μίλησα με τον Μάνο σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα λέει να μου δίνει».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ο Μάνος Δασκαλάκης θα υπερασπιστεί την κατηγορία. «Θα υπερασπιστεί. Εγώ, θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου. Για να το λέτε εσείς θα πείτε την ποινή και θα το αποδείξετε όχι εγώ», ανέφερε.

Είπε ακόμα ότι δεν είναι δεν είναι ικανοποιημένη. «Μου λέει: «δεν μπορούμε να πάμε σπίτι, έχουν πέσει όλοι αν με φάνε και με έδιωξαν και από την δουλειά». Και του απάντησα: «Σοβαρολογείς; Εχεις καταλάβει, του λέω που είμαι;».

Η απάντηση που ισχυρίζεται ότι της έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αυτή που προκαλεί και την μεγαλύτερη εντύπωση. Όπως λέει η ίδια ο Δασκαλάκης της είπε: «Και τι θέλεις να κάνω; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;»

Υποστηρίζει ότι δεν σκέφτεται την ίδια που βρίσκεται στη φυλακή: «Ούτε καν. Εδώ του είπε αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει και μου είπε: “Είσαι με τα καλά σου θα περάσω εγώ από όλα τα κανάλια και να δουν ότι έρχομαι να σε δω;” Λέει ακόμα ότι της είπε πως αφού καταθέσει θα του απαγορεύεται να πηγαίνει να την δει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ