Νοσηλέυεται ο Νίκος Χαρδαλιάς: Το μήνυμα που στέλνει η σύζυγός του -«Βροχή» από ευχές για γρήγορη ανάρρωση

Νοσηλέυεται ο Νίκος Χαρδαλιάς: Το μήνυμα που στέλνει η σύζυγός του -«Βροχή» από ευχές για γρήγορη ανάρρωση

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι «θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο - Πατησίων («Αγία Όλγα»), Χαράλαμπος Πρίφτης, ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στο νοσοκομείο στις 14:30, όπου «υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων, επιτυχώς».

Σχετική ανάρτηση στο Facebook για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά έκανε και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου. «Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

YN 2021 08 17 08.19.08

«Βροχή» από ευχές για ταχεία ανάρρωση

Επίσης, ο πολιτικός κόσμος έστειλε τις ευχές για γρήγορη και καλή ανάρρωση, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Επίσης, γνωστοποιούν πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ. Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, με αναρτήσείς τους στο Τwitter, έστειλαν o υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Επίσης, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, επισκέφθηκε ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, μεταφέροντας τις ευχές και τα περαστικά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του», αναφέρει το σχετικό ευχετήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παράλληλα, το Κίνημα Αλλαγής και ο εκπρόσωπός του, Παύλος Χρηστίδης έστειλαν περαστικά στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Η ανάρτησή στο Twitter έχει ως εξής: «Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Νίκος Χαρδαλιά, καλή και γρήγορη ανάρρωση».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS