Γλυφάδα: «Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν οργανώνουν την 3η και ίσως μοιραία επίθεση προς το παιδί μου» – Τι λέει ο πατέρας της 14χρονης

Γλυφάδα: «Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν οργανώνουν την 3η και ίσως μοιραία επίθεση προς το παιδί μου» – Τι λέει ο πατέρας της 14χρονης

Ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη, επισημαίνει ο πατέρας της 14χρονης, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα. Η υπόθεση και τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προκαλέσει σοκ και οργή.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης, η οποία φέρεται να χτύπησε πρώτη την 14χρονη. Το κορίτσι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στην αστυνομία, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

«Ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη»

Ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα του ξυλοδαρμού, ενώ δεκάδες άλλα παιδιά παρακολουθούσαν τις σκηνές χωρίς να παρεμβαίνουν, μίλησε στο LiveNews και τόνισε ότι καμία από τις δράστριες δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό. Αναφερόμενος αρχικά στην κατάσταση της υγείας της κόρης του, είπε πως «ζαλίζεται διαρκώς και θα μπούμε για εξετάσεις, μαγνητική κτλ».

Τόνισε στη συνέχεια ότι «οι δράστριες είναι ελεύθερες, άφαντες, ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη είτε από τις δράστριες είτε από τις παρευρισκόμενες στο γεγονός, ανήλικες είτε οι γονείς αυτών. Ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη. Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει με αυτές ελεύθερες και με το τρομερό μένος που τις διακατέχει ότι δεν οργανώνουν αυτή τη στιγμή την τρίτη και ίσως μοιραία επίθεση προς το παιδί μου».

«Αστυνομία και δικαιοσύνη δεν μπορούν να διασφαλίσουν την φυσική ασφάλεια του παιδιού μου. Έχω κινηθεί καθόλα νόμιμα, εξαντλώντας κάθε ένδικο μέσο. Το αναζητάγανε (το παιδί) στη Γλυφάδα, να το πάνε, να το στήσουν εκεί που το στήσανε και να το διαλύσουνε. Το παιδί είναι εκτός σχολείου, θα γυρίσει κάποια στιγμή, απροστάτευτο, μην ξέροντας πώς θα χειριστούμε την φυσική του ασφάλεια από εδώ και πέρα», συμπλήρωσε ο πατέρας της ανήλικης.

Η περιγραφή του ανθρώπου που έσωσε την 14χρονη: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξύλο, παλαιστής ήταν η κοπέλα;»

Ο δημοτικός αστυνομικός που μπήκε στη μέση για να σώσει την 14χρονη περιγράφει τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (21/09) στη Γλυφάδα και μιλά για έναν ενήλικα, ο οποίος φαίνεται πως βρισκόταν στην παρέα των παιδιών που είχαν δημιουργήσει κάτι σαν «αρένα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Σε δηλώσεις του νωρίτερα σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Κώστης τόνισε πως δεν έχει ξαναδεί «τέτοιο ξύλο» και αποκάλυψε πως χρειάστηκε να τους πει την ιδιότητά του και ότι έχει καλέσει την αστυνομία, προκειμένου να αφήσουν την ανήλικη. Ο ίδιος, όπως λέει, βρισκόταν στο σημείο με την γυναίκα και τα παιδιά του.

«Εμφανίστηκε μία μεγάλη παρέα παιδιών, 30-40, αγόρια και κορίτσια. Είχαν κάτσει, είχαν δημιουργήσει ένα είδος “αρένας” και παρακολουθούσαν πέντε κοριτσάκια να συνομιλούν μεταξύ τους, να πλησιάζει το ένα στα μούτρα του άλλου», αναφέρει αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας και προσθέτει πως αρχικά θεώρησε ότι μπορεί να γίνονται τα γυρίσματα για κάποιο βίντεο κλιπ τραπ.

Όπως λέει, επί ένα 10λεπτο επικρατούσε ηρεμία, μετά όμως άκουσε την γυναίκα του να φωνάζει «τρέξε Δημήτρη θα την σκοτώσουν». «Γυρνάω και βλέπω ένα κορίτσι να χτυπάει πολύ άσχημα το συγκεκριμένο παιδί, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξύλο. Παλαιστής ήταν η κοπέλα; Το τράβηξε από τα μαλλιά, το χτύπαγε συνεχόμενα», περιγράφει.

«Λέω στη σύζυγό μου, πάρε τα παιδιά και φύγε και τους πλησιάζω και αρχίζω να φωνάζω “τι κάνετε εδώ, αφήστε το κορίτσι, δεν ντρέπεστε οι υπόλοιποι, τι παρακολουθείτε εδώ πέρα;». Ο ίδιος τονίζει πως του έκανε εντύπωση ένας ενήλικας, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί, «που ήταν πολύ κινητικός, δεν μου άρεσε η εικόνα του. Του λέω, “τι κάνεις εδώ πέρα εσύ; Δεν ντρέπεσαι, εσύ μεγάλος, κάθεσαι και παρακολουθείς; Και μου λέει “εγώ τις χωρίζω, δεν κάνω κάτι“». «Μανουριάσαμε λίγο», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε πως «κινούνταν και απειλητικά εναντίον μου, άρχισα να τους φωνάζω, τους δήλωσα την ιδιότητά μου και ότι έχω ενημερώσει την αστυνομία».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ