Γλυκά Νερά: Θρήνος στην Αλόννησο για την Καρολάιν - Τραγική φιγούρα ο σύζυγος με την κόρη του στην αγκαλιά [βίντεο]

Γλυκά Νερά: Θρήνος στην Αλόννησο για την Καρολάιν - Τραγική φιγούρα ο σύζυγος με την κόρη του στην αγκαλιά [βίντεο]

Σήμερα στην Αλόννησο γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλόνισε όλη τη χώρα, καθώς στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από αδίστακτους ληστές, μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της.

Ντυμένοι στα μαύρα οι γονείς, ο άνδρας της, οι συμμαθητές της και όλοι οι φίλοι της λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Καρολάιν. Ηδη στην εκκλησία όπου έχει μεταφερθεί η σορός της νεαρής μητέρας έχουν συγκεντρωθεί κάτοικοι του νησιού, κρατώντας λουλούδια στα χέρια με σκοπό να τιμούν τη μνήμη της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εξόδιος ακολουθία που θα ψαλεί θα είναι σύμφωνα με το τελετουργικό των Καθολικών και δεν θα επιτραπεί η είσοδος των ΜΜΕ στο εσωτερικό του ναού. Επίσης, ορθόδοξος ιερέας θα προσευχηθεί για την ανάπαυση της ψυχής της Καρολάιν. 


Η σορός της άτυχης κοπέλας, συνοδευόμενη από τους συγγενείς της αδικοχαμένης 20χρονης, ταξίδεψε από την Αθήνα στο Βόλο, και από εκεί με πλοίο της γραμμής μεταφέρθηκε στο λιμάνι του νησιού, λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι.

Στο πλοίο βρισκόταν και η μητέρα της Καρολάϊν, η οποία ήταν εμφανώς συντετριμμένη. Ντυμένη στα μαύρα, υποβασταζόμενη, έκανε όλο το θλιβερό ταξίδι. Ο πατέρας του κοριτσιού δεν κατάφερε να ταξιδέψει, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που τον κράτησαν καθηλωμένο στο σπίτι τους.

Την ίδια ώρα στο ελικοδρόμιο του νησιού προσγειώθηκαν τρία ελικόπτερα που διατέθηκαν από την εταιρεία που εργάζεται ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να ταξιδέψουν στο νησί ο ίδιος, το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του ζευγαριού αλλά και συνάδελφοι του άνδρα.

«Σπαρακτική» εικόνα ο 32χρονος πιλότος που βγήκε από το ελικόπτερο έχοντας στην αγκαλιά του με την κορούλα του.

Τον επικήδειο θα εκφωνήσουν η Μερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του Λυκείου Αλοννήσου από το οποίο αποφοίτησε η Καρολάιν, και ο Νίκος Παπαγιάννης, που είναι ο αρχηγός των προσκόπων, αστυνομικός.

Σημειώνεται ότι η 20χρονη Καρολάιν με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο μετακόμισε με τους γονείς της στην Αλόννησο, όπου έφτιαξαν το δικό τους σπίτι. Το κορίτσι μεγάλωσε στο νησί από την ηλικία των εννέα ετών και έφυγε πριν από λίγους μήνες, όταν αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον σύντροφό της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS