Γλυκά Νερά: «Κλειδί» το «ορφανό» DNA στο σώμα της Καρολάιν – Ποια η πρώτη εικόνα που είδαν οι αστυνομικοί στο σπίτι [βίντεο]

Γλυκά Νερά: «Κλειδί» το «ορφανό» DNA στο σώμα της Καρολάιν – Ποια η πρώτη εικόνα που είδαν οι αστυνομικοί στο σπίτι [βίντεο]

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τις αρχές να εστιάζουν σε μη ταυτοποιημένο γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο σώμα της Καρολάιν.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, επιβεβαίωσε πως έχει βρεθεί «ορφανό» DNA στον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο προειδοποίησε πως η ταυτοποίησή του θα αργήσει, καθώς «δεν υπάρχει DNA από όλους τους κακοποιούς της χώρας».

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι παρά το γεγονός ότι φαινόταν εύκολη υπόθεση για την ΕΛ.ΑΣ., τελικά ο σχεδιασμός των δραστών ήταν άρτιος. «Φαινόταν ότι είναι εύκολη υπόθεση, έχουμε εξιχνιάσει πιο δύσκολες υποθέσεις. Ο άρτιος και λεπτομερής σχεδιασμός μας προβληματίζει», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπαλάσκας.

Πού εστιάζουν οι έρευνες

Μέσα από τις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους, οι αρχές προσπαθούν να αποκλείσουν όλα τα οχήματα και τα άτομα τα οποία δικαιολογημένα βρίσκονταν στην περιοχή την επίμαχη ώρα της ληστείας στα Γλυκά Νερά σε μία προσπάθεια να φθάσουν στο όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, αλλά και να διαπιστώσουν εάν υπήρχε και άτομο με τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Με τη μέθοδο του αποκλεισμού θα προσπαθήσουν να βρουν και ποιους αριθμούς κινητών τηλεφώνων χρησιμοποίησαν οι δράστες. Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους όλα τα τηλέφωνα που εξέπεμψαν την επίμαχη ώρα στα Γλυκά Νερά και θα πρέπει να βρουν εάν και ποιο είναι ύποπτο.

Πάντως, δεν είναι δεδομένο ότι χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο. Εάν το έκαναν, μπορεί να είναι από τα λεγόμενα «επιχειρησιακά», δηλαδή μίας χρήσεως, το οποίο μετά τη ληστεία και ανθρωποκτονία να το πέταξαν.

Ποια η πρώτη εικόνα που είδαν οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MEGA», τέσσερις αστυνομικοί με δύο περιπολικά μπήκαν από το τζάμι του υπογείου, όπως οι δράστες, με τα όπλα τους προτεταμένα και έλεγξαν αρχικά τις σκάλες, όταν είδαν το πνιγμένο σκυλί της οικογένειας, πριν φτάσουν στη σοφίτα.

Στη συνέχεια, είδαν πρώτα το μωρό που τους κοιτούσε στα μάτια, ενώ τα χεράκια του ήταν στη μέση της νεκρής μητέρας του, με τον πιλότο στο πάτωμα σε σχεδόν εμβρυακή στάση, δεμένο με σπάγκο και μονωτική ταινία.

Μόλις μπήκαν σπίτι οι αστυνομικοί, ο 32χρονος φώναζε να τον ακούσουν και τότε τον είδαν δεμένο πισθάγκωνα.

Με το που λύθηκε, άκουσε έναν αστυνομικό να λέει πως η γυναίκα του δεν έχει σφυγμό και πως η 20χρονη είναι νεκρή με αποτέλεσμα να εκδηλώσει τον πανικό του, πιάνοντας το μωρό του και χωρίς να το αφήνει στιγμή από την αγκαλιά του. Τότε, οι αστυνομικοί τον απομάκρυναν από το σπίτι καθώς αποτελούσε χώρο εγκλήματος και έπρεπε να έρθει η σήμανση.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ