ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά - Δικηγόρος «ψυχολόγου»: Η εντολέας μου είχε την έγκριση του συζύγου για να μιλήσει στα ΜΜΕ

Συνεχίζει να απασχολεί η υπόθεση της «ψυχολόγου» της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε άγρια στη ληστεία στα Γλυκά Νερά. Η δικηγόρος της «ψυχολόγου», Ελένης Μυλωνοπούλου, δήλωσε σήμερα στον «ΣΚΑΪ» ότι η εντολέας της είχε την έγγραφη έγκριση του συζύγου της Καρολάιν για να μιλήσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη σχέση τους.

Όπως διευκρίνισε η δικηγόρος της «ψυχολόγου», Σταματία Μάρκου, η κα. Μυλωνοπούλου πραγματοποίησε οκτώ συνεδρίες με την Καρολάιν και σε όλες συνοδευόταν από τον σύζυγό της, υπογραμμίζοντας ότι είχε αναπτυχθεί μια άριστη σχέση μεταξύ τους.

Μιλώντας για τους λόγους που την επισκεπτόταν, η κ. Μάρκου εξήγησε ότι η Καρολάιν ήταν μικρή σε πολύ μικρή ηλικία, «είχε αποβάλει πριν τη γέννηση του παιδιού της και πέρασε μια διαδικασία που πράγματι χρειαζόταν έναν σύμβουλο υγείας».

Γιατί κλήθηκε να καταθέσει

Η κ. Μάρκου επισήμανε ότι η εντολέας της κλήθηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά να δώσει κατάθεση διότι ο σύζυγος ανέφερε στη δική του κατάθεση ότι παρακολουθούσαν ψυχοθεραπείες.

«Παρόλο που κλήθηκε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, η κατάθεσή της ως μάρτυρα είχε αποκρυφθεί από τον σύζυγο. Δε θεώρησε τον εαυτό της ως βασικό μάρτυρα. Δεν είχε να εισφέρει κάτι, καθώς δεν γνώριζε στοιχεία για τη δολοφονία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον σύζυγο προκειμένου να του εκφράσει τα συλλυπητήρια της, δεν του το είπε. Ο πιλότος το έμαθε όταν διέρρευσε στα μέσα», τόνισε η συνήγορος της «ψυχολόγου».

Παρόλα αυτά, επισήμανε ότι η σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού δεν κλονίστηκε ποτέ και παραμένει ακόμα και σήμερα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αγιοκατατάξεις Εθνοϊερομαρτύρων

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS