Γκάγκα για κορωνοϊό: «Στα νοσοκομεία έχουμε και 20άρηδες και ολόκληρες οικογένειες -Είμαστε πιεσμένοι»

Γκάγκα για κορωνοϊό: «Στα νοσοκομεία έχουμε και 20άρηδες και ολόκληρες οικογένειες -Είμαστε πιεσμένοι»

«Έχουμε και 20αρηδες στα νοσοκομεία, και ολόκληρες οικογένειες» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τους νοσούντες από κορωνοϊό, η πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία», Μίνα Γκάγκα.

Όπως διευκρίνισε, υπάρχουν και εισαγωγές ηλικιωμένων που δεν κάνουν εμβόλια, εστιάζοντας στην ανάγκη να κάνουν όλοι τα εμβόλια όταν είναι διαθέσιμα.
«Υπάρχει πολύς κόσμος που βρίσκεται σε έκθεση πάει στη δουλειά, που βλέπει κάποιους φίλους έξω έστω για ένα καφέ, και υπάρχει αρκετά μεγάλη διαμόλυνση, κυρίως στις νεότερες ηλικίες που είναι έξω… Εχουμε και εντελώς υγιείς, νέους ανθρώπους που έχουν διασωληνωθεί» εξήγησε, τονίζοντας ότι οι μεγαλύτερες ηλικίες εμφανίζονται περισσότερο προσεκτικές γιατί γνωρίζουν ότι είναι και πιο ευπαθείς.

«Είμαστε πιεσμένοι, δεν βλέπουμε τα κρούσματα να μειώνονται», ανέφερε η κ. Γκάγκα. «Οι μεταλλάξεις είναι πολύ μεταδοτικές. Έχουμε αρκετούς νέους στα νοσοκομεία 20αρηδες, 30αρηδες, και 40αρηδες στα νοσοκομεία με COVID» σημείωσε.

«Έχουμε ολόκληρες οικογένειες στο νοσοκομείο, γιατί ένας κολλάει όλη την οικογένεια. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, να φοράμε μάσκες, όχι πολύ λεπτές, να κρατάμε αποστάσεις να προσέχουμε τους δικούς μας, δεν είναι μόνο θέμα μέτρων της πολιτείας» επισήμανε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS