Γιατί το ζεύγος Δασκαλάκη ζητούσε επίμονα να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας στην Πάτρα

Γιατί το ζεύγος Δασκαλάκη ζητούσε επίμονα να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας στην Πάτρα

Μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ζητούσαν επίμονα να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση στην Πάτρα και στα Γιάννενα, όχι στην Αθήνα.

Το Live News φέρνει στο φως δύο μαρτυρίες που αναφέρονται στο επίμονο αίτημα του ζεύγους Δασκαλάκη, τον εντατικολόγο και την παιδίατρο της 9χρονης.

«Εγώ ενημέρωσα τη μαμά, η οποία βρισκόταν στο γραφείο των ιατρών ότι το παιδί κατέληξε. Η μαμά ήταν στρεσαρισμένη, αλλά διατηρούσε ταυτόχρονα την ψυχραιμία της. Με ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που κάναμε και μου ζήτησε αν γίνεται η νεκροτομή του παιδιού να γίνει στην Πάτρα. Της είπα από όσο γνωρίζω ότι αυτό δεν ήταν εφικτό και τη συμβούλεψα αν θέλει να ορίσει έναν ιατροδικαστή ως τεχνικό σύμβουλο που θα παρίσταται κατά τη διάρκεια της νεκροτομής», ανέφερε ο εντατικολόγος.

Γύρω στις 15.50 σταματήσαμε τη διαδικασία ανάνηψης. Γύρω στις 17.00 ήρθε στο νοσοκομείο και ο μπαμπάς της Τζωρτζίνας, ο οποίος ζήτησε να γίνουν τα χαρτιά προκειμένου να γίνει η ιατροδικαστική στην Πάτρα και αν θυμάμαι καλά, ή στα Γιάννενα. Η άλλη γιατρός, η παιδίατρος, του είπε ότι δεν ξέρει αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι συνεννόηση έγινε», είπε η παιδίατρος της Τζωρτζίνας.

Το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για το που θα διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση σχολίασε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Ο ίδιος το βρήκε περίεργο σαν αίτημα, καθώς όπως εξήγησε η νεκροτομή γίνεται πάντα στην προανακριτική αρχή, η οποία βγάζει την εντολή, στην περιοχή του Α.Τ. ή της εισαγγελίας στην οποία φτάνει το αίτημα για τη νεκροτομή.

«Όταν ανακοινώνεις τον θάνατο στους συγγενείς τα πρώτα ερωτήματα δεν είναι τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Συνήθως ρωτάνε από τι πέθανε, πως πέθανε, σχετικά με τον θάνατό του κυρίως», είπε.

Επιπλέον δήλωσε πως οι γρατζουνιές που βρέθηκαν στη μύτη της Μαλένας δεν προκλήθηκαν από την ίδια.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ