Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον αδερφό της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού - Πώς έγινε το φριχτό δυστύχημα με τη μοιραία Ferrari

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον αδερφό της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού - Πώς έγινε το φριχτό δυστύχημα με τη μοιραία Ferrari

Τραγικό τέλος στην άσφαλτο βρήκε ο 45χρονος επιχειρηματίας, Τζώρτζης Μονογυιός, σε φριχτό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης  επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, στη Βούλα. 

Το θύμα του τρομακτικού τροχαίου ήταν αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ενώ οδηγούσε για πρώτη φορά τη Ferrari. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου,η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί - στη συνέχεια - στο νοσοκομείο.


Η Ferrari που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας ανέπτυξε ταχύτητα, βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε πάνω σε δέντρο, κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων. Οι πληροφορίες θέλουν τον άτυχο άνδρα να εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά τη σύγκρουση του υπερπολυτελούς οχήματος σε δέντρο.

 


Οι πληροφορίες θέλουν το τροχαίο να σημειώθηκε όταν ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό, με αποτέλεσμα να φύγει από τον δρόμο του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε αγοράσει μόλις σήμερα το υπερπολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος ενώ κινείτο στη Βούλα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε ένα δένδρο, ενώ αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο τον απεγκλώβισαν νεκρό.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Δείτε το βίντεο - σοκ από τον απεγκλωβισμό του

Πώς έγινε το φριχτό δυστύχημα

 Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ηλικίας 45 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα. 

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν - όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες - ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία, Αθηνά Κοντοπάνου η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό. Η προσπάθειά του ήταν όμως μάταιη καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας

 
 
 
 
 
 
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS