Φρίκη: Καταγγελία ότι την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια

Φρίκη: Καταγγελία ότι την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη ζήτησε και έλαβε ο 37χρονος 

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση του ιερέα και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών από τα Κάτω Πατήσια, που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου.

Το πιο συγκλονιστικό από όλα, όπως αναφέρει το prorothema.gr, είναι ότι το κοριτσάκι που όπως κατήγγειλε βιαζόταν από τον 37χρονο ρασοφόρο, από τα τέλη του 2019 μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2020, αποφάσισε να σπάσει πριν δύο μήνες τη σιωπή της, μετά από μια ταινία που είδε μεκακοποιήσεις παιδιών.

Συμφώνα με πληροφορίες του prorothema.gr, το κοριτσάκι είδε στην οθόνη τον εαυτό της και τα όσα φρικαλέα βίωνε και ξεσπώντας σε λυγμούς, περιέγραψε στους γονείς της, τι της έκανε, ο παππάς που λειτουργεί τα τελευταία έξι χρόνια στον ιερό ναό των Κάτω Πατησίων.

Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι ο ιερέας -σάτυρος, φέρεται να απομόνωνε το ανήλικο κορίτσι μετά από κάθε κατήχηση και αφού την έβαζε να εξομολογηθεί μετά τη βίαζε λέγοντας της «στο πρόσωπο μου θα βλέπεις τον πατέρα σου και τον δάσκαλό σου».

Όπως αναφέρει το μέσο, ο 37χρονος αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της 17χρονης σήμερα μαθήτριας, καθώς η μικρή λένε οι πληροφορίες είναι ένα ιδιαίτερα συνεσταλμένο παιδί με θεοσεβούμενους γονείς, την έβαζε να του στέλνει φωτογραφίες από διάφορα σημεία του σώματος της ενώ και ο ίδιος έστελνε το μόριο του.

Σημειώνεται ότι ήταν τέτοια η ψυχολογική πίεση που της ασκούσε, που η μαθήτρια έφθασε σε σημείο να βλέπει τον δράστη και να λιποθυμάει από τον φόβο της.

Με αφορμή την ταινία που είδε πριν δύο μήνες, το κορίτσι αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς της και εκείνοι προσέφυγαν στην Ασφάλεια, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων να αρχίζουν να παρακολουθούν τις κινήσεις του ιερέα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα και μετά από ένταλμα σύλληψης, ο 37χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Αυτό που ψάχνουν αυτή τη στιγμή οι Αρχές είναι να δουν πόσα άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα του καθώς εκτιμούν ότι η υπόθεση έχει βάθος.

Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες - Της έκανε ανήθικη πρόταση

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 37χρονο ιερέα από τα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικου, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη 20/1, μετά από καταγγελία μιας 17χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, μια νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει ότι την είχε προσεγγίσει ο ίδιος ιερέας, που κατηγορείται για βιασμό, στο γραφείο του, δίπλα από την εκκλησία που λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια και της είχε προσφέρει 50 ευρώ ζητώντας «μία ώρα από τη ζωή της».

Η ίδια αναφέρει ότι δεν είχε καταλάβει τι εννοούσε ενώ ο ιερέας συνέχισε να της εξηγεί ότι έχει ένα κτήριο που ήθελε να το ετοιμάσει για τη νεολαία του κατηχητικού.

«Όταν ήμασταν στο γραφείο του και μου έκανε την πρόταση, ακριβώς δίπλα, στην εκκλησία, ήταν η γυναίκα του, έγκυος τότε, και τα παιδιά του», αποκαλύπτει η κοπέλα. Η ίδια είχε γνωρίσει τον ιερέα, καθώς ζήτησε από αυτή και από έναν φίλο της, να ζωγραφίσουν με γκράφιτι στο μέρος που πήγαιναν τα παιδιά του για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Μετά, την κάλεσε στο γραφείο του για να της δώσει την αμοιβή της ίδιας και του φίλου της, και μετά της έκανε την ανήθικη πρόταση.

Όπως αναφέρει η ίδια στο newsit.gr, ο ιερέας της είπε να πάνε το βράδυ μόνοι τους για να δουν πώς θα το ζωγραφίσουν, αφού η νεαρή κοπέλα έκανε γκράφιτι. «Εμείς ήμασταν μόνοι μας στο γραφείο του. Άρχισε να μου κάνει κάποιες προσωπικές ερωτήσεις, στις οποίες δεν του απαντούσα ειλικρινά, γιατί δεν ήξερα πού ήθελε να καταλήξει. Μου είπε ότι θέλει να μου δώσει το ποσό που αναλογούσε σε εμένα και τον φίλο μου αλλά και κάτι παραπάνω σε εμένα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Μου έβγαλε δύο 20άρικα, ένα για μένα και έναν για τον φίλο μου, και μετά έβγαλε ένα 50άρικο, μόνο για μένα. Μου είπε ότι αυτό το προσφέρει για να με ευχαριστήσει προσωπικά απλά θα ήθελε κάποιο αντάλλαγμα. Όταν τον ρώτησα τι θα είναι αυτό, μου είπε ότι ήθελε μια ώρα από τη ζωή μου. Εγώ δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς εννοούσε και έτσι όπως μου τα έλεγε, δεν θυμάμαι αν εννοούσε για κάθε εβδομάδα, γιατί σίγουρα δεν εννοούσε για μια μόνο φορά», δήλωσε η ίδια.

Παράλληλα η κοπέλα προσθέτει, πως ήθελε να την πάει στο κτήριο για να της το δείξει και να το σχεδιάσουν μαζί, μήπως το ζωγράφιζαν με γκράφιτι: «Μου είπε να πάμε μόνοι μας το βράδυ, να μου το δείξει και να μην φοβάμαι καθόλου και ότι θα είμαστε οι δυο μας αλλά και ότι δεν θα συμβεί κάτι κακό, γιατί σκοπός του ήταν να περάσουμε καλά και οι δύο», είπε.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή είχα σκαλώσει. Μου είπε ότι θα έρχεται, θα με παίρνει με το αμάξι και μετά θα γυρνάμε, για μια ώρα, τίποτα παραπάνω. Μετά μου είπε άμα θέλω να το σκεφτώ μέχρι την Παρασκευή, διότι τότε ήταν Τετάρτη και να τον πάρω τηλέφωνο, επειδή τα είχαμε ανταλλάξει για την άλλη δουλειά. Εγώ του ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να τον πάρω τηλέφωνο αλλά ήμουν σε σοκ και δεν ήμουν εντελώς ψυχρή. Τον ευχαρίστησα απλά και έφυγα. Το 50άρικο δεν το πήρα, του το πέταξα και του είπα ότι δεν είχα ανάγκη τα λεφτά του», προσθέτει.

Σημειώνει, ακόμα, πως προσπάθησε να την προσεγγίσει μέσω social media ενώ την έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, με την κοπέλα τελικά να αποθηκεύει τον αριθμό του ως «Μην Το Σηκώσεις», για να ξέρει ποιος είναι.

Την επόμενη ημέρα, είπε πως την πρόσθεσε ως φίλη στο Facebook, με την ίδια να διαγράφει το αίτημα ενώ μετά από λίγες ημέρες και όταν η κοπέλα ήταν με το αγόρι της, την έπαιρνε τηλέφωνα επανειλημμένα ενώ κοιμόντουσαν. Όταν τελικά το σήκωσε, δεν είχε να της πει τίποτα, αποκάλυψε η ίδια.

Επειδή το σπίτι της είναι κοντά με την εκκλησία που λειτουργούσε ο εν λόγω ιερέας, οι δυο τους συναντήθηκαν περαστικοί πολλές φορές, με την κοπέλα να τονίζει ότι ο παπάς την κοίταζε έντονα. «Στις αρχές έτρεμαν τα πόδια μου όταν τον έβλεπα. Όταν άρχισα, κάπως, να το ξεπερνάω, τον έβλεπα στην πλατεία και ήταν μαζί με τη γυναίκα του αλλά παρόλα αυτά με κοίταγε, έντονα».

Όταν πήρε τηλέφωνο σε τρία διαφορετικά αστυνομικά τμήματα, όπως λέει η ίδια, για να καταγγείλει το περιστατικό στο γραφείο του παπά, χωρίς να περάσουν 24 ώρες από τη στιγμή που έγινε, οι υπεύθυνοι της είπαν ότι θα έπρεπε να είχε κάνει την καταγγελία εκείνη τη στιγμή.

 YN 2022 01 21 16.56.32

Την Τρίτη η απολογία του ιερέα 


Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη ζήτησε και έλαβε ο 37χρονος ιερέας.

Ο ιερέας που συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ενώ παρούσα στο προαύλιο των δικαστηρίων ήταν και η κόρη του που φώναζε «αθώος, αθώος».

Η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε χθες από την αστυνομία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και άμεσα ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης σε ασέλγεια, της αποπλάνησης ανηλίκου και του πορνογραφικού υλικού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS