Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό: Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στον πάτερα του 5χρονου

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό: Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στον πάτερα του 5χρονου

Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο απαγγέλθηκε σε βάρος του πάτερα του 5χρονου, ο οποίος συνελήφθη, μετά τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (27/11) στο διαμέρισμα της οικογένειας στον Κολωνό.

Σε βάρος του 45χρονου που συνελήφθη από την αστυνομία το πρωί της Δευτέρας, ασκήθηκε ποινική δίωξη, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ο ίδιος έδωσε τη δική του εκδοχή για το πως το σπίτι του τυλίχθηκε στις φλόγες, λέγοντας στους αστυνομικούς, πως όλα έγιναν, όταν από την κούραση τον πήρε ο ύπνος και δεν κατάλαβε πώς έπιασε φωτιά.

Τα επικρατέστερα σενάρια για τα αίτια

Δύο είναι τα πιο πιθανά σενάρια για το περιστατικό. Η φωτιά δεν πήρε έκταση, δεν επεκτάθηκε, αλλά έκαψε ρούχα και πανιά, με αποτέλεσμα να γεμίσει το σπίτι καπνούς.

Το πρώτο, να ξεκίνησε από το παιχνίδι του 8χρονου με αναπτήρα. Συγκεκριμένα, το σενάριο που εξετάζεται και θεωρείται το πιο πιθανό είναι ο 8χρονος να έβαλε, προφανώς κατά λάθος, μικρής έκτασης φωτιά σε διάδρομο του σπιτιού. Ο χώρος αυτόματα γέμισε καπνούς, τον οποίο εισέπνευσε σε μεγάλες ποσότητες ο 5χρονος, ο οποίος κοιμόταν ακριβώς δίπλα.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τη φωτιά να ξεκίνησε από την κουζίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε μαγειρικό σκεύος πάνω στο μάτι της κουζίνας και θα εξεταστεί αν έχει σχέση με τη φωτιά.

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής θα διενεργήσει έρευνα για να δώσει όλες τις απαντήσεις σχετικά με το πώς ξεκίνησε η φωτιά στο διαμέρισμα στον Κολωνό.

Διασωληνωμένος ο 5χρονος

Ο μικρός είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, με πολυοργανική ανεπάρκεια και την κατάστασή του από τους γιατρούς να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ