Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο: Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο: Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Στο διαμέρισμα μετέβη από την πρώτη στιγμή μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής. Πυροσβέστες, χρησιμοποιώντας κλίμακα από κλιμακοφόρο όχημα, επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς και την έθεσαν υπό μερικό έλεγχο γύρω στις 09:30, ενώ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν δύο γυναίκες, μία από τον 5ο όροφο και μία από την ταράτσα.

 

Στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, όπου εκδηλώθηκε η φωτιά, είχε εγκλωβιστεί μία γυναίκα, η οποία απεγκλωβίστηκε με τη χρήση του κλιμακοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα παρέμεινε στο φλεγόμενο διαμέρισμα για διάστημα περίπου 45 λεπτών. Λίγη ώρα αργότερα οι πυροσβέστες έφτασαν στην ταράτσα και απεγκλώβισαν άλλη μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Η στιγμή του απεγκλωβισμού:

 

Εκπρόσωπος Πυροσβεστικής: Εγινε άμεσα η εκκένωση της πολυκατοικίας

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες. Παράλληλα τόνισε πως από την πρώτη στιγμή έγινε εκκένωση της πολυκατοικίας από όλους τους ενοίκους. Η φωτιά ευτυχώς δεν επεκτάθηκε σε άλλα διαμερίσματα, ωστόσο ακόμα δεν είναι γνωστό πώς ξέσπασε.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για την κατάσβεση της φωτιάς μετέβησαν στο Παλαιό Φάληρο 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS