Στις φλόγες βυτιοφόρο στον Ασπρόπυργο: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά - Είχε εκκενωθεί η περιοχή Νεόκτιστα

Στις φλόγες βυτιοφόρο στον Ασπρόπυργο: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά - Είχε εκκενωθεί η περιοχή Νεόκτιστα

Ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης έχει σταλεί σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου μετά τον συναγερμό που ξέσπασε το πρωί λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο στα Νεόκτιστα, κοντά στα διυλιστήρια, επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης.

Το μήνυμα, το οποίο έλαβαν και κάτοικοι των Νέων Λιοσίων, καλεί τους πολίτες να καταφύγουν σε κλειστό κτίριο, να κλείσουν τα παράθυρα και να μείνουν μακριά από υαλοπίνακες.

fotia pyrosbestiki proeidopoiisi minima.jpg

Η φωτιά στο βυτιοφόρο και η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, κοντά στα διυλιστήρια, επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης.

Το βυτιοφόρο μεταφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, προπάνιο, ενώ ακούγονται εκρήξεις. Από την πρώτη στιγμή έχει δοθεί εντολής εκκένωσης της περιοχής, καθώς υπάρχει κίνδυνος έκρηξης. Παράλληλα, εστάλη ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες ενισχύθηκαν. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 2 ελικόπτερα και ένα ελικόπτερο ως συντονιστικό.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων
Λόγω της εκδήλωσης της πυρκαγιάς, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή του Ασπροπύργου:

Στην οδό Μεγαρίδος από το ύψος της οδού Αγίου Ιωάννη Στεφανή, ρεύμα προς τα διυλιστήρια.
Επί της ανωνύμου οδού περιοχής Νεόκτιστα Ασπροπύργου στο ύψος της Παναγιάς Φανερωμένης με κατεύθυνση προς την οδό Μεγαρίδος.

 

Βίντεο από το σημείο

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS