Εύβοια: Το τερμάτισαν σε κλαμπ – βάζουν αυτοκόλλητο στις κάμερες των κινητών για να γλυτώσουν τα κορωνο- πρόστιμα

Εύβοια: Το τερμάτισαν σε κλαμπ – βάζουν αυτοκόλλητο στις κάμερες των κινητών για να γλυτώσουν τα κορωνο- πρόστιμα

Εναν κωμικότραγικό τρόπο βρήκε ένας επιχειρηματίας στη Χαλκίδα, ιδιοκτήτης καλοκαιρινού κλάμπ, ώστε να μην την «πατήσει» όπως άλλοι συνάδελφοι του. Προκειμένου να μη τηρήσει τον νόμο αλλά και να χάσει την πελατεία... σκέφτηκε να βάλει υποχρεωτικά αυτοκόλλητα στα κινητά των πελατών κυρίως των ανηλίκων ώστε, να μην τραβάνε βίντεο και φωτογραφίες και να τα μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άλλωστε, η μεγαλύτερη ζημιά – σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό- δεν είναι ο συνωστισμός εν μέσω πανδημίας αλλά το να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες και βίντεο και βρει τελικά τον μπελά του ο ιδιοκτήτης.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι του καταστήματος έχουν τον ρόλο του «σερίφη». Δηλαδή, περνούν από κάθε τραπέζι με αυστηρό έλεγχο ώστε να είναι σίγουροι ότι κανένας πελάτης δεν παραστράτησε και να εκθέσει το μαγαζί. Είναι χαρακτηριστικό ότι ελέγχουν αν έχει «ξεκολλήσει» το αυτοκόλλητο και σε αυτή την περίπτωση απειλούν τους πελάτες.

Πάντως, η αστυνομία της Χαλκίδας δεν αστειεύεται καθώς πριν από λίγες ημέρες, έριξαν πρόστιμο 5000 ευρώ και 7ημέρη αναστολή σε ιδιοκτήτη καφετέρια στην παραλία της Χαλκίδας, διότι κάποιοι πελάτες ήταν όρθιοι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS