«Έτσι ξέφυγα από τα χέρια του Φιλιππίδη» - Τι κατέθεσε η δεύτερη γυναίκα που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

«Έτσι ξέφυγα από τα χέρια του Φιλιππίδη» - Τι κατέθεσε η δεύτερη γυναίκα που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

Ερωτήσεις για το σκηνικό της απόπειρας βιασμού της μέσα στο θέατρο «Μουσούρη» το 2010 από τον Πέτρο Φιλιππίδη δέχθηκε την Παρασκευή στο δικαστήριο η δεύτερη γυναίκα που μήνυσε τον ηθοποιό.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε αναφέρει: «Κατέβασε το κολάν μου και παρέσυρε μαζί και το εσώρουχό μου. Με φοβερή δύναμη μου άνοιξε τα πόδια και προσπάθησε να εισχωρήσει μέσα μου. Συνέχισα να κουνιέμαι ασταμάτητα, κάποια στιγμή μετακίνησε το χέρι του για να πιάσει το γεννητικό του όργανο. Τότε κατάφερα να μετακινήσω το πόδι μου και να τον απομακρύνω».

Μ. Δημητρακόπουλος: Πώς γίνεται σε αυτή τη βίαιη πάλη να μη σκίστηκε το κολάν σας;

Μάρτυρας: Ήταν πολύ ελαστικό. Αφού έχει κατεβάσει το κολάν και επιχειρεί με δύναμη να μπει μέσα μου, σε κάποια στιγμή άφησε το ένα του χέρι για να πιάσει το μόριό του. Τότε μπόρεσα να τον κλωτσήσω στο στήθος και να ξεφύγω. Σηκώθηκα και κατευθύνθηκα προς την πόρτα.

Μ.Δ.: Ο Φιλιππίδης τι έκανε;

Μάρτυρας: Ήταν ατάραχος. Μου είπε: «Μη φωνάζεις δεν είναι κανείς στο θέατρο» και κάθισε στο μπουντουάρ. Εγώ ξαναπήγα στην πόρτα και άρχισα να την κοπανάω. Μου είπε: «Άμα φύγεις δεν υπάρχει επιστροφή μπορώ να σε καταστρέψω».

Μ.Δ.: Τελικά, σας άνοιξε την πόρτα για να φύγετε;

Μάρτυρας: Ναι.

Μ.Δ.: Πώς το εξηγείτε; Ο συνήθης βιαστής, όπως εξηγούν οι επιστήμονες, περισσότερο ερεθίζεται από τον πόνο της γυναίκας.

Μάρτυρας: Το ανώμαλο μυαλό του καθενός δεν το ξέρω.

Μ.Δ.: Γιατί δεν επέμεινε να σας βιάσει τότε; Είναι στο χώρο του, δεν υπάρχει κανείς, θέλει να σας βιάσει, αντιστέκεστε και ξαφνικά ανοίγει την πόρτα να φύγετε;

Μάρτυρας: Ναι, γιατί ξενέρωσε...

Ακολούθως η συνήγορος Κική Πακιρτζίδου ρώτησε τη μάρτυρα πώς ενώ υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού, δέχτηκε έξι μήνες μετά να παίξει σε παράσταση με έντονες ερωτικές σκηνές

Μάρτυρας: Δεν το έπαιξα καλά. Οι κριτικές ήταν κακές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS