Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Τα πρώτα λόγια της 38χρονης στον εισαγγελέα - «Είμαι σε σοκ, κρυβόμουν γιατί φοβόμουν»

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Τα πρώτα λόγια της 38χρονης στον εισαγγελέα - «Είμαι σε σοκ, κρυβόμουν γιατί φοβόμουν»

Λίγες ώρες μετά την παράδοσή της στις αρχές, η 38χρονη από την Κρήτη έδωσε εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του συζύγου της, αλλά και γιατί κρυβόταν τόσες ημέρες μετά το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα για ποιον λόγο δεν εμφανιζόταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η κατηγορούμενη φέρεται να απάντησε «κρυβόμουν γιατί φοβόμουν, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση, ήμουν και είμαι σε σοκ». Το ίδιο υποστήριξε και ο εκ των συνηγόρων της Μάνος Δρακωνάκης, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε η 38χρονη προκειμένου να απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου (29/10).

«Μια απλή γυναίκα»

«Η εντολέας μου είναι ακόμα σε σοκ. Είναι μια απλή γυναίκα η οποία παρουσιάζεται πολύ σκληρή ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι μια γυναίκα με ευαισθησίες. Το θέμα δεν είναι πολλές φορές τι προκαλούμε στους άλλους αλλά τι μας οδηγεί, με τι τρόπο το προκαλούμε και με τι αποτέλεσμα. Πάντως δεν είχε σκοπό ούτε να σκοτώσει ούτε να βλάψει. Είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να το πράξει αυτό. Υπήρξε βία και την ώθησε να προβεί σε αυτό. Παράλληλα σενάρια αποτελούν οι ισχυρισμοί ότι υπήρχαν συνεργοί που την βοήθησαν. Υπάρχουν στοιχεία που θα αποδείξουν ότι η 38χρονη είχε δεχτεί κακοποίηση και θα τα προσκομίσει. Η πελάτισσα μου πάντως φοβάται», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της 38χρονης.

Για λόγους ασφαλείας

Η 38χρονη οδηγήθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τετάρτης και με ταχύτατες διαδικασίες, για λόγους ασφαλείας, ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακρίτριας Ηρακλείου. Οι αστυνομικοί έβαλαν την 38χρονη από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων και η διαδικασία που ακολούθησε στο γραφείο της Ανακρίτριας ήταν ταχύτατη. Η γυναίκα ζήτησε και έλαβε προθεσμία για το ερχόμενο Σάββατο προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ