Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της «Zeus + Dione» που άνηκε στη Μαρέβα Μητσοτάκη

Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της «Zeus + Dione» που άνηκε στη Μαρέβα Μητσοτάκη

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, σε επιχείρηση στου Ψυρρή που ανήκε στη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από τα γραφεία της εταιρείας που βρίσκεται στην οδό Τάκη 6, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές εξαιτίας της έκρηξης.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που τα γραφεία της εταιρείας γίνονται στόχος επίθεσης, καθώς ανάλογη ενέργεια είχε σημειωθεί ακριβώς πριν τρία χρόνια, και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου 2018.

Σημειώνεται πως η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι πως αποχωρεί από όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας Zeus + Dione.


Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ηρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ