Επίθεση με βιτριόλι: «Φίδι ή θάνατος»- Σε χαρτομάντες και μέντιουμ η κατηγορούμενη

Επίθεση με βιτριόλι: «Φίδι ή θάνατος»- Σε χαρτομάντες και μέντιουμ η κατηγορούμενη

Καλυμμένη με ένα μαύρο μαντήλι για να κρύψει τα χαρακτηριστικά της η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι οδηγείται απ' τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο της ασφάλειας υπό τις αποδοκιμασίες πολιτών που βρέθηκαν στα δικαστήρια…

Η 35χρονη αν και έμεινε περισσότερες από 2 ώρες στο γραφείο του ανακριτή δεν θέλησε να δώσει την παραμικρή απάντηση.

Η 35χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για την επίθεση κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα δεν θέλησε να υπερασπιστεί σήμερα των εαυτό της, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία που φαίνεται ότι έχουν οι αστυνομικοί είναι αποκαλυπτικά.

Η 35χρονη φαίνεται από τα στοιχεία της αστυνομίας πως είχε αποκτήσει  τέτοια εμμονή με το θύμα της, που είχε τοποθετήσει gps στο αυτοκίνητό της για να παρακολουθεί της κινήσεις της.

Στο κινητό της εντοπίστηκαν φωτογραφίες της πολυκατοικίας του θύματος, αλλά και εφαρμογές για ταξί ώστε να βρει το όχημα που θα τη μετέφερε στο σημείο της επίθεσης.

Η 35χρονη φαίνεται ότι συμβουλευόταν χαρτομάντες και μέντιουμ. Σε σημειώσεις της έγραφε "Φίδι ή θάνατος να προσέχω με μια κάτω των 30" και "έχει φίδι στη δουλειά μου".

Οι σημειώσεις έχουν προκαλέσει αίσθηση ωστόσο η 35χρονη αρνείται να συνεργαστεί ακόμη και με τον δικηγόρο της, ενώ δεν θέλει επισκέψεις ούτε από οικεία πρόσωπα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS