Eπεισόδια στου Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Eπεισόδια στου Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα των χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί.

Aπό το πρωί ήταν στο χειρουργείο ο 31χρονος αστυνομικός, που τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, όπου διαπιστώθηκε πως έπρεπε να ακρωτηριαστεί το αριστερό κάτω άκρο, λίγο πάνω από το σημείο του τραύματος.

Ο άτυχος αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας αμέσως μετά τον τραυματισμό του την περασμένη Πέμπτη, όπου εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με τους γιατρούς ωστόσο, να κρίνουν πως είναι αναγκαίος ο ακρωτηριασμός του αριστερού κάτω άκρου.

Τις προηγούμενες ημέρες ο αστυνομικός υπεβλήθη και και σε άλλα χειρουργία που ήταν απαραίτητα για να καθαριστεί το τραύμα.

Συγγνώμη ζητάει ο 18χρονος – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε ο 18χρονος, που ομολόγησε ότι πεταξε τη φωτοβολίδα από την οποία τραυματίστηκε ο αστυνομικός το βράδυ της περασμενης Τετάρτης έξω και μακριά από τα στάδιο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη. Ο νεαρός λίγο πριν από τις 10:45 το πρωί μετήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά και παρουσία του συνηγόρου του, Αποστόλη Λύτρα, μπήκαν στο γραφείο της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, όπου ζήτησαν και έλαβαν την αναγκαία προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος, σύμφωνα με τον συνήγορό του Απόστολο Λύτρα, ζήτησε συγγνώμη και διαφοροποίησε επί της ουσίας την κατάθεσή του. Όπως ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος, ο πελάτης του υποστηρίζει πως δεν ξέρει εαν η φωτοβολίδα του ήταν αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό.

«Μου είπε πως χτύπησε και μια δεύτερη φωτοβολίδα τον αστυνομικό. Η δική του φωτοβολίδα δεν ξέρει εαν είναι αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό. Μου είπε πως δεν ανήκει σε σύνδεσμο ομάδας. Αυτό που νοιάζει τον ίδιο και την οικογένειά του είναι να γίνει καλά ο αστυνομικός», είπε ο συνήγορος του 18χρονου, Απόστολος Λύτρας. Ο κ. Λύτρας επανέλαβε ότι τόσο ο 18χρονος όσο και η οικογένειά του είναι συντετριμμένοι από την περιπέτεια υγείας του αστυνομικού, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ακόμη, όπως είπε πριν από λίγο ο συνήγορός του, Απόστολος Λύτρας, ο νεαρός έλαβε τη φωτοβολίδα από τρίτο άτομο, το οποίο δεν κατονόμασε, ενώ δεν γνωρίζει τον χειρισμό της, καθώς ποτε στο παρελθον δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο.

Ο κ. Λύτρας είπε επίσης ότι ο εντολέας του δεν είναι οργανωμένος οπαδός, ουτε είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Μετέβη στο σημείο με την παρέα του το μοιραίο βράδυ και δεν φαίνεται πως έχει μιλήσει για άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν εκεί την επίμαχη ώρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ