Επανέρχεται η μουσική στην εστίαση - Ποιες αλλαγές εξετάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων

Επανέρχεται η μουσική στην εστίαση - Ποιες αλλαγές εξετάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να επανέλθει η μουσική στα εστιατόρια και τα μπαρ από το Σαββατοκύριακο, ωστόσο το ωράριο λειτουργίας τους δεν φαίνεται ότι μπορεί, τουλάχιστον αυτές τις μέρες και θα ισχύσει κανονικά το μεταμεσονύχτιο 12.30.


Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή λοιμοξιωλόγων αναμένεται να εισηγηθεί κάτι ανάλογο και την Παρασκευή να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ένα ακόμη μέτρο που θα επανεξεταστεί είναι το όριο των 100 ατόμων σε ανοιχτούς χώρους («κτήματα») εκδηλώσεων γάμων, βαπτίσεων κτλ. Ο μέγιστος αριθμός θα αυξηθεί όπως συμβαίνει ήδη στα καταστήματα αναψυχής υπό την προϋπόθεση της τήρησης των αποστάσεων και της χρήσης μάσκας.

«Το κύμα υποχωρεί αλλά παραμένει πάντα απειλητικό» επισημαίνουν παράγοντες του ΕΟΔΥΥ. Βάσει του σχεδιασμού πάντως, η δεύτερη ημερομηνία ορόσημο, μετά την 14η Μαΐου που άνοιξε ο τουρισμός, είναι η 12η Ιουνίου οπότε αναμένεται να «ξεκλειδώσει» πλήρως και το ωράριο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ