Επαναλειτουργία της Polyeco και αποκατάσταση των ζημίων απο την χθεσινή πυρκαγιά

Επαναλειτουργία της Polyeco και αποκατάσταση των ζημίων απο την χθεσινή πυρκαγιά

Η εταιρεία Polyeco μετά την χθεσινή φωτιά επαναλειτουργεί  κανονικά.

 Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε συνέχεια της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονάδα εντός της βιομηχανικής μας εγκατάστασης στον Ασπρόπυργο, στις 23/11/2022:

Η εγκατάσταση λειτουργεί κανονικά στις τρεις απο τις τέσσερις μονάδες παραγωγής. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης στο κτήριο της εγκατάστασης στο οποίο ξέσπασε η πυρκαγιά και προκάλεσε περιορισμένες ζημιές, χωρίς να επεκταθεί σε πρώτες ύλες, επικίνδυνα υλικά ή τελικά προϊόντα.

Σε καμία στιγμή δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές και εφαρμόστηκαν με ακρίβεια και επάρκεια τα σχετικά πρωτόκολλα και διαδικασίες. Ενεργοποιήθηκαν άμεσα όλα τα ιδία μέσα πυρόσβεσης, τόσο της εγκατάστασης μας, όσο και των γειτονικών.

Η Διοίκηση της POLYECO θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άμεση ανταπόκρισή τους, τους αρμοδίους των ΕΛ.ΠΕ Ασπροπύργου HELLENiQ ENERGY για τη σημαντική συνδρομή τους, αλλά και όλους τους εργαζόμενους της εγκατάστασης, που κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέβαλλαν καθοριστικά στον περιορισμό της πυρκαγιάς, σύμφωνα με το πρωτόκολλο πυρασφάλειας της εταιρείας.

Η POLYECO συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ