Μύκονος: Ενισχύεται η αστυνομική παρουσία μετά τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου -Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Μύκονος: Ενισχύεται η αστυνομική παρουσία μετά τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου -Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

«Δεν νοείται νησί στο οποίο κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου», διεμήνυσε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στη Μύκονο προ ημερών και πλέον ετοιμάζεται η «απόβαση» αστυνομικών στο νησί των ανέμων προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική Υποδιεύθυνση.

Οι πολεοδομικές παραβάσεις και οι αυθαιρεσίες -που έκαναν το υπ. Περιβάλλοντος να βάλει προσωρινό «φρένο» στην έκδοση οικοδομικών αδειών- αλλά και τα περιστατικά απειλών και ξυλοδαρμού που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έχουν μπει στο στόχαστρο των μικτών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ημέρες.

Ενισχύεται η αστυνομική παρουσία στη Μύκονο

Γι' αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν από το Πάσχα αναμένεται να φτάσουν στο νησί των ανέμων 30 αστυνομικοί που θα ενταχθούν στην τοπική Υποδιεύθυνση, ενώ αμέσως μετά τις γιορτές μια ακόμη δύναμη 100 ατόμων θα καταφτάσει στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πηγές, στη Μύκονο το αμέσως επόμενο διάστημα θα μεταβούν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, αλλά και της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Τα κλιμάκια διαφορετικών υπηρεσιών της Ασφάλειας θα συμβάλουν στο να περιοριστούν τα περιστατικά κλοπών, τροχονομικών παραβάσεων, διακίνησης ναρκωτικών, παράνομης μετανάστευσης, καθώς και κάθε είδους παραβατική συμπεριφορά με έμφαση ωστόσο στις οικοδομικές παραβάσεις που έκαναν ακόμη και διεθνή ΜΜΕ να γράψουν για «παρακράτος» στη Μύκονο.

Τα περιστατικά επιθέσεων και απειλών σε υπαλλήλους της Εφορίας Αρχαιοτήτων που είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν τροποποιήσει τον σχεδιασμό, με τις αστυνομικές Αρχές να στοχεύουν στον εντοπισμό των κυκλωμάτων που κρύβονται πίσω από την αυθαίρετη δόμηση και να φτάσουν στα πρόσωπα που παρακούν το νόμο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ