«Bάλ’το αγόρι μου» για τους εμβολιασμούς -Το βίντεο του υπουργείου Υγείας με πρωταγωνιστές Διαμαντίδη-Παπαλουκά

«Bάλ’το αγόρι μου» για τους εμβολιασμούς -Το βίντεο του υπουργείου Υγείας με πρωταγωνιστές Διαμαντίδη-Παπαλουκά

Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς πρωταγωνιστούν στο νέο σποτ του υπουργείου Υγείας για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού.

Οι δύο παλαίμαχοι πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική. «Θα βάλουμε το τελευταίο σουτ που χαρίζει τη νίκη», λέει ο Δημήτρη Διαμαντίδη με backround το νικητήριο σουτ στο Ευρωμπάσκετ του 2005 με τη Γαλλία. Από την πλευρά του ο Θοδωρής Παπαλουκάς κάνει μια παρομοίωση για το πως μπορεί να έχεις κάνει σωστά τα πάντα για 39 λεπτά αλλά αν κάνει λάθος την τελευταία στιγμή θα χαθούν όλα, προτρέποντας τον κόσμο να τηρήσει τα μέτρα μέχρι να προχωρήσει κι άλλο ο εμβολιασμός και να νικηθεί η πανδημία.

Βίντεο: Το σποτ για τον εμβολιασμό με Διαμαντίδη-Παπαλουκά

«Κάθε μεγάλος αγώνας κρίνεται στο τέλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς προχωράει ο εμβολιασμός μέχρι να χτίσουμε την ανοσία του πληθυσμού. Ευχαριστούμε τον Δ. Διαμαντίδη & τον Θ. Παπαλουκά για τη συμμετοχή τους στο σποτ του Υπ. Υγείας», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας, αναρτώντας το βίντεο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ