ΕΛΛΑΔΑ

Εκπαιδευτής πιλότου: Τα στοιχεία από τη ληστεία στο σπίτι μου στο Αλεποχώρι αντέγραψε ο Μπάμπης

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μίλησε ο εκπαιδευτής-πιλότος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και μεταξύ άλλων ανέφερε λεπτομέρειες για τη ληστεία που είχε λάβει χώρα στο σπίτι του στο Αλεποχώρι. Οι εν λόγω λεπτομέρειες φαίνεται να αντιγράφηκαν από τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν, θέλοντας να παραπλανήσει τις Αρχές για τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Ο εκπαιδευτής - πιλότος υποστήριξε πως στη ληστεία που είχε σημειωθεί στο σπίτι του, οι δράστες είχαν τραυματίσει τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του. «Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ».

Όπως είπε ο εκπαιδευτής, «εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πώς έγινε η επίθεση και είπα "είναι το ίδιο", για αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές».

«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπό του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια», είπε ο εκπαιδευτής, εμφανώς ταραγμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και την ομολογία του πιλότου.

Αναφερόμενος στη δημόσια συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, είπε χαρακτηριστικά ότι «όλοι στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών τον θεωρούσαν γιο τους. Τέτοιο σεμνό παιδί. Εκεί είναι το χειρότερο απ' όλα. Έπεσαν από τα σύννεφα όλοι».

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS