Εκλογές 2023 - Σέρρες: «Αν δεν πηγαίναμε, θα βαριόμασταν» λέει το ζευγάρι που πήγε να ψηφίσει μετά τον γάμο

Εκλογές 2023 - Σέρρες: «Αν δεν πηγαίναμε, θα βαριόμασταν» λέει το ζευγάρι που πήγε να ψηφίσει μετά τον γάμο

Χθες, Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν οι εθνικές εκλογές στη χώρα μας με τα ευτράπελα, να μη λείπουν από αρκετά εκλογικά τμήματα.

Ειδικότερα, άναυδοι έμειναν οι ψηφοφόροι εκλογικού κέντρου των Σερρών, όταν είδαν ένα νιόπαντρο ζευγάρι να προσέρχεται στις κάλπες, με τη γυναίκα να φορά το… νυφικό της και τον άντρα το γαμπριάτικο κοστούμι του.

Μάλιστα, αφότου ψήφισε, το ζευγάρι αποφάσισε να φωτογραφηθεί στην αυλή του εκλογικού κέντρου και στη συνέχεια να μοιράσει μπομπονιέρες στους παριστάμενους, με αποτέλεσμα να γίνει viral.

«Παντρευτήκαμε το Σάββατο, κάναμε το γλέντι και μετά πήγαμε στο χωριό μου να ψηφίσουμε», είπε ο Τάσος, μιλώντας στο MEGA.

«Εάν δεν πηγαίναμε τότε, θα βαριόμασταν περισσότερο μετά. Εγώ την Κυριακή γιορτάζω και είπαμε να κεράσουμε και μπομπονιέρες τον κόσμο αφού μου έλεγαν ”να ζήσουμε”. Το γλέντι πήγε μέχρι τις τρεις το πρωί με τους συγγενείς και μετά διασκεδάσαμε και άλλο» ανέφερε η Κωνσταντίνα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ