Έγκλημα στην Ηλεία: Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής

Έγκλημα στην Ηλεία: Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής

Στις φυλακές Γρεβενών αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα, Δευτέρα (17/6) ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής.

Ειδικότερα, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά αποφασίστηκε η μυστική μεταγωγή του στην Πάτρα για την αποφυγή επεισοδίων.

Στις φυλακές Γρεβενών ο 37χρονος καθ' ομολογίαν δράστης

Έτσι σήμερα θα μετακινηθεί στις φυλακές Γρεβενών, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news. Ένα σωφρονιστικό κατάστημα «ειδικού τύπου» που φιλοξενεί κρατούμενους που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την άφιξή του στις φυλακές Γρεβενών, θα υποβληθεί σε τεστ covid και μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν είναι χρήστης ουσιών, ενώ θα γίνει και αξιολόγηση της κατάστασης του από κοινωνική λειτουργό, τον αρχιφύλακα του καταστήματος και τη διεύθυνση των φυλακών ενώ αν κριθεί απαραίτητο ή αν το ζητήσει και ο ίδιος θα περάσει και από ψυχιατρικό έλεγχο, για να δουν αν υπάρχει ο κίνδυνος αυτοτραυματισμού ή κάποιας περίεργης συμπεριφοράς που θα προκαλέσει προβλήματα.

Οι εντολές που έχουν λάβει οι υπεύθυνοι της φυλακής από την Γενική Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής είναι σαφείς.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ