Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο 33χρονος πιλότος -«Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη», δήλωσε

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο 33χρονος πιλότος -«Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη», δήλωσε

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά μετά την πολύωρη απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στην 6η πτέρυγα των ανδρικών φυλακών του Κορυδαλλού. Στο κελί θα βρίσκεται με άλλους τρεις κρατούμενους, εκ των οποίων οι δύο κρατούνται για ναρκωτικά και ο τρίτος είναι πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος.

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια, ο 33χρονος δράστης μίλησε για πρώτη φορά μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα προς τους δημοσιογράφους, ζητώντας «μια μεγάλη συγγνώμη».

 

Ο δικηγόρος του δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε αμέσως μετά: «Πρόκειται για μία πολύωρη ανάκριση, όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψη μας. Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: ''μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, αλλά, δυστυχώς, δεν γυρνάει''. Ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός. Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες».

Όπως είπε, θα προσκομιστούν και άλλα στοιχεία ή μαρτυρικές καταθέσεις, προκειμένου να στηρίξουν ή μη τους ισχυρισμούς του εντολέα του.

Για νέα στοιχεία στην υπόθεση κάνει λόγο η υπεράσπιση

Μετά το τραγικό αυτό συμβάν, μιλάμε για μια οικογενειακή τραγωδία, γνώμονας ήταν το παιδί του, υποστήριξε ο συνήγορος του κατηγορουμένου και καθ’ ομολογία δολοφόνου. Όπως είπε, ακόμη και σήμερα, μέλημα του πιλότου ήταν η οποιαδήποτε αρωγή μπορεί να προσφέρει σε αυτό το σημείο ώστε να λυθεί το ζήτημα της επιμέλειας της 11 μηνών κόρης του.

Ο δικηγόρος πρόσθεσε επίσης πως δεν έχει κλείσει η δικογραφία, δεν έχει περατωθεί, και υποστήριξε πως μπορεί να προκύψουν και άλλα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την άποψη του 33χρονου, πως η πράξη του δεν ήταν προμελετημένη.

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα δύο αιτήματα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου στον ανακριτή

Νωρίτερα, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος αμφισβήτησε τα στοιχεία που δείχνουν προμελέτη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υπέβαλε δύο αιτήματα στον ανακριτή. Με το πρώτο ζητεί τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης της κάμερας, καθώς ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι την αφαίρεσε μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Το δεύτερο αίτημα αφορά σε μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζεύγους για να καταθέσουν στον ανακριτή.

Σε ό,τι αφορά τη στιγμή της δολοφονίας, ο συζυγοκτόνος φέρεται να επανέλαβε ότι είχε προηγηθεί ένταση μεταξύ του ιδίου και της Καρολάιν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS