Δώρα Ζέμπερη: Αναβιώνει στο εφετείο η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού

Δώρα Ζέμπερη: Αναβιώνει στο εφετείο η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού

Η πολύκροτη υπόθεση της άγριας δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο δεύτερο νεκροταφείο της Αθήνας στις 18 Οκτωβρίου του 2017 αναβιώνει σήμερα καθώς στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας θα αρχίσει η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Η δίκη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναβλήθηκε αρκετές φορές, αλλά σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά στην αίθουσα του Δευτεροβάθμιου κακουργοδικείου, στο εδώλιο του οποίου θα καθίσει ο 62χρονος που έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια.

Η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές. Ο κατηγορούμενος ο οποίος είναι τοξικομανής ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη εφοριακό στην προσπάθειά του να της αρπάξει την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 62χρονο για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα και του επέβαλε ισόβια.

Υπήρξε εμπλοκή τρίτων;

Η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, πάντως, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο το έγκλημα να σχετίζεται με τις υποθέσεις που χειριζόταν η εφοριακός στην ΔΟΥ Πειραιά όπου εργαζόταν από το 2013 ως ελεγκτής.

Ο 62χρονος είχε ισχυριστεί πως άγνωστοι του είχαν προσφέρει χρήματα για να τραυματίσει την εφοριακό, αλλά δεν έπεισε τους δικαστές και τους ενόρκους του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS