Αυτοί οι δύο συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Αυτοί οι δύο συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Τη σύλληψη των δύο νέων προσώπων για την υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου περίμενε εδώ και χρόνια η οικογένεια του νεαρού, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012, ώστε να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης

«Είναι μια εξέλιξη την οποία η οικογένεια περίμενε εδώ και 11 χρόνια, πιστεύουμε ότι θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση της υπόθεσης και την εύρεση των υπολειμμάτων της σορού του ατυχούς Μάριου και όλη αυτή η διαδικασία έγινε χάρη στην επιμονή της οικογένειας και την αμέριστη συμπαράσταση της ελληνικής δικαιοσύνης» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νικόλαος Ρουσόπουλος.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησε σε δύο νέες συλλήψεις για τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 54 ετών, οι οποίοι φέρεται να ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απήγαγε και δολοφόνησε τον 26χρονο Μάριο, του οποίου η σορός δεν έχει εντοπιστεί μέχρι και σήμερα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι οι δύο άνδρες, που συνελήφθησαν χθες, σε Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα, είναι αυτοί που μετέφεραν και εξαφάνισαν το πτώμα του 26χρονου.

Εις βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου του 2012 όταν και είχε αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές, για το Αίγιο. Ξημερώματα της 10ης Αυγούστου, η μητέρα του Μάριου δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από αγνώστους που της ζητούσαν 620.000 ευρώ ως λύτρα, προκειμένου να απελευθερώσουν το παιδί της.

Στην υπόθεση ενεπλάκη 78χρονος οικογενειακός φίλος, ο οποίος έπεισε τη μητέρα να μην ειδοποιήσει αμέσως τις Aρχές, αναλαμβάνοντας εκείνος να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθεί ο 26χρονος. Στην πορεία, ωστόσο, αποδείχθηκε πως ο 78χρονος ήταν «εγκέφαλος» της όλης υπόθεσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ