Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Δεν επιθυμεί άλλον συνήγορο η 33χρονη - Περίεργη η υπόθεση με το φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Δεν επιθυμεί άλλον συνήγορο η 33χρονη - Περίεργη η υπόθεση με το φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας

Ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο MEGA για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Όσον αφορά τη μελανιά στο αριστερό μάγουλο της Τζωρτζίνας που φέρεται να είχε δει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο δικηγόρος απαντά πως είναι ενήμερος σχετικά και το εν λόγω σημάδι δεν υπήρχε όσο το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και παρατηρήθηκε κατά τη διαδικασία ταφής του.

«Ο κ. Δασκαλάκης είχε διατυπώσει την απορία του για τη μελανιά και τότε και είχε λάβει απαντήσεις από τους ειδικούς» συμπλήρωσε.

Σχετικά με το φιαλίδιο με το αίμα της 9χρονης που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε πως δεν έχει λάβει κάποια επίσημη πληροφόρηση και θα την αναζητήσει από τη Δευτέρα, ενώ χαρακτήρισε το γεγονός περίεργο.

Ο δικηγόρος διευκρίνισε πως η εντολέας του δεν έχει προβεί σε καμία δημόσια δήλωση την τελευταία εβδομάδα και «προς μεγάλη της έκπληξη είδε εκπομπές να παραγάγουν κάποιες υποτιθέμενες δηλώσεις της».

«Η κ. Πισπιρίγκου διαψεύδει οποιαδήποτε δήλωσή της έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες» προσέθεσε.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως πέρα από μία επαφή που έγινε με τον κ. Κούγια δεν αλλάζει τίποτα σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση της 33χρονης.

Αναφορικά με την εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας και τη λήψη τριχών, ο δικηγόρος απάντησε πως υπάρχει ήδη ένα δείγμα με τρίχες το οποίο εάν ζητηθεί θα δοθεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS