Δίκη προπονητή ιστιοπλοϊας: Σήμερα η απολογία του για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας

Δίκη προπονητή ιστιοπλοϊας: Σήμερα η απολογία του για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας

Την απολογία του για την κατηγορία βιασμού μιας αθλήτριας ιστιοπλοΐας όταν ήταν ανήλικη αναμένεται να δώσει σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο 39χρονος προπονητής.

Ο 39χρονος που καταγγέλθηκε από την αθλήτρια στην αρχή του κινήματος meToo της Ελλάδας τον Ιανουάριο του 2021 καλείται σήμερα να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται στην δικογραφία που σχηματίστηκε όταν η Αμαλία ενθαρρυμένη από την χρυσή Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου πήγε στις αρχές και μίλησε για όσα ισχυρίζεται ότι υπέστη από τα 11 έως τα 14 της χρόνια από τον άνθρωπο που την προπονούσε στο αγαπημένο της άθλημα.

Μετά από πολλές συνεδριάσεις και την εξέταση πολλών μαρτύρων, κατοίκων της πόλης που κατοικεί η αθλήτρια και η οικογένεια της, η δίκη που ξεκίνησε εξ αναβολής τον περασμένο Απρίλιο, μπαίνει από σήμερα στην τελική της ευθεία για την ετυμηγορία των δικαστών.

Ο 39χρονος κατά τη σημερινή του απολογία αναμένεται να επιμείνει στους ισχυρισμούς που είχε προβάλλει στην ανάκριση, υποστηρίζοντας ότι εκείνος και το ανήλικο κορίτσι είχαν δεσμό με σκοπό το γάμο. Μάλιστα, όπως είχε καταθέσει στην ανάκριση και η μητέρα της κοπέλας συζητούσε μαζί του για το γάμο του με την κόρη της. «Αρχές του 2012 το χειμώνα, η μητέρα της εξέφρασε την επιθυμία της κάποια στιγμή εγώ και η αθλήτριά μου, στο μέλλον να παντρευτούμε. Αυτό το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά δεν είχα εκδηλώσει τα συναισθήματά μου σε εκείνη» είχε υποστηρίξει ο κατηγορούμενος για να προσθέσει: 

«Αυτή η συζήτηση περί γάμου έγινε έκτοτε πάρα πολλές φορές με τη μαμά της, ενώ αντίθετα ο μπαμπάς της όταν μας έβλεπε να ερχόμαστε πιο κοντά φαινόταν ότι δυσανασχετούσε. Από τις αρχές του 2012 εγώ με εκείνη αρχίσαμε να ερχόμαστε σε πιο στενή ερωτική επαφή, αλλά δεν είχαμε ολοκληρώσει την σχέση μας..».

Ακόμη, ο κατηγορούμενος είχε ισχυριστεί πως πριν συνάψει σχέση με την ανήλικη, εκείνη προσπαθούσε συνεχώς να κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

«Επειδή εγώ δεν είχα την προσοχή στραμμένη σε εκείνη, γιατί τα άλλα παιδιά ήταν σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο, εκείνη διεκδικούσε συνεχώς την προσοχή μου με διάφορους τρόπους, οι οποίοι δεν περιορίστηκαν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι» είχε πει στην απολογία του στην ανακρίτρια για να προσθέσει: «Για παράδειγμα μου έφτιαχνε και μου έδινε δώρα, με πείραζε, προσπαθούσε να είναι κοντά μου. Τότε ήταν σίγουρα στο δημοτικό αλλά δεν θυμάμαι σε ποια τάξη…».

Να σημειωθεί τέλος, ότι στο ακροατήριο, κατά τις τελευταίες δυο συνεδριάσεις του δικαστηρίου είχαν επανεξεταστεί οι γονείς της κοπέλας αλλά και εκείνη, η οποία κατάθεσε κεκλεισμένων των θυρών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ