Διακοπή στη δίκη Φιλιππίδη - Μεγάλη σύγκρουση των δικηγόρων - Το βίντεο από την είσοδό του στο δικαστήριο

Διακοπή στη δίκη Φιλιππίδη - Μεγάλη σύγκρουση των δικηγόρων - Το βίντεο από την είσοδό του στο δικαστήριο

Οι διαξιφισμοί που οδήγησαν στη διακοπή

Δε συμφώνησε η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη στην κατάθεση κεκλεισμένων των θυρών δύο εκ των τριών γυναικών που τον καταγγέλλουν.


Η μία εκ των δύο δικηγόρων του Κική Μπακιρτζίδου επισήμανε προς το δικαστήριο «εκτείθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δε μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο»προκαλώντας την αντίδραση των θυμάτων και των δικηγόρων τους.

«Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» απάντησε ο Αλέξανδρος Μίντζιας δικηγόρος των δυο θυμάτων και ακολούθησαν διαξιφισμοί που οδήγησαν το δικαστήριο σε διακοπή. 

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος επίσης εκπροσωπεί τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε επισημάνει νωρίτερα «Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχα διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο.Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππιδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ