Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του «ψευτογιατρού»: «Έτσι λειτουργούν παρόμοια κυκλώματα» - Τι λένε οι ειδικοί

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του «ψευτογιατρού»: «Έτσι λειτουργούν παρόμοια κυκλώματα» - Τι λένε οι ειδικοί

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του 66χρονου «ψευτογιατρού», του φυσικοθεραπευτή, ο οποίος προσποιούμενος τον νευρολόγο εξαπατούσε ασθενείς με ανίατες ασθένειες, με σκοπό το κέρδος, οδηγώντας μάλιστα τουλάχιστον πέντε από αυτούς στον θάνατο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», μίλησε ο Ευάγγελος Κούτλας, νευρολόγος θύματος που έχασε τη ζωή του δήλωσε: «Παρακολούθησα τον ασθενή από το 1995 μέχρι το 2014. Μετά χάθηκαν τα ίχνη του και δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Στη συνέχεια δέχτηκα τηλεφώνημα από την αστυνομία που πληροφορήθηκα ότι πέθανε το 2020. Ο αδερφός του έκανε καταγγελία και από εκεί έμαθα ότι αυτός που έκανε τη θεραπεία ήταν φυσικοθεραπευτής».

Πως λειτουργούν τα κυκλώματα

Σύμφωνα με τον κ. Κούτλα, κυκλώματα όπως αυτό με τον ψευτογιατρό και τον Γερμανό συνεργό του δραστηριοποιούνται μέσω διαδικτύου υποσχόμενοι θαύματα.

«Το βασικό που αποσκοπούν είναι να αποκοπεί ο ασθενής από τον γιατρό του», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Απευθυνθείτε στους κλασικούς γιατρούς για να βοηθηθείτε. Όλα τα φάρμακα είναι δωρεάν», κατέληξε ο κ. Κούτλας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS