Βόλος: Θλίψη για την 9χρονη που πέθανε μετά το αλλεργικό σοκ από γλυκό -Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα της λίγο πριν πεθάνει

Βόλος: Θλίψη για την 9χρονη που πέθανε μετά το αλλεργικό σοκ από γλυκό -Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα της λίγο πριν πεθάνει

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος της 9χρονης μαθήτριας από το Βελεστίνο, η οποία υπέστη αλλεργικό σοκ.

Το άτυχο κορίτσι από τις 25 Ιανουαρίου νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και έπεσε σε κώμα. Χθες το μεσημέρι έχασε τη μάχη για τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία.

Η 9χρονη έδινε άνιση μάχη καθώς υπέστη τέσσερις φορές καρδιακή ανακοπή.

Το 9χρονο κορίτσι έπαθε αλλεργικό σοκ από γλυκό που έφαγε στο σχολείο της. Είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας στο Βελεστίνο και από εκεί στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου, πριν μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι γιατροί τις τελευταίες ημέρες έκαναν μεγάλη προσπάθεια να ξυπνήσουν το μικρό κορίτσι από το κώμα στο οποίο βρισκόταν, όπως δεν τα κατάφεραν και χθες στις 2 το μεσημέρι άφησε την τελευταία της πνοή.

Πώς έπαθε το αλλεργικό σοκ η 9χρονη

Η μικρή μαθήτρια βρισκόταν στο σχολείο όταν θέλησε να πάρει ένα γλυκό το οποίο έφερε συμμαθήτριά της που γιόρταζε. Οι εκπαιδευτικοί, γνωρίζοντας πως έχει αλλεργίες, την ρώτησαν αν επιτρέπεται να φάει το συγκεκριμένο γλυκό και η 9χρονη απάντησε πως το είχε ξαναφάει και δεν υπήρχε πρόβλημα. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά άρχισε να αισθάνεται δυσφορία και η δασκάλα του μαζί με τον διευθυντή του σχολείου, ειδοποίησαν τον πατέρα της. Από εκεί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και μετά στο Αχιλλοπούλειο. Το κορίτσι υπέστη τέσσερις φορές ανακοπή και η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη. Γι’ αυτό αποφάσισαν να γίνει διακομιδή της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το «ευχαριστώ» του πατέρα της 9χρονης πριν χάσει την κόρη του

Η 9χρονη από το Βελεστίνο έδωσε μεγάλη μάχη για μέρες, χωρίς δυστυχώς να καταφέρει να βγει νικήτρια. Όλο αυτό το διάστημα είχε στο πλευρό της τους γονείς του που δεν έφευγαν λεπτό από το πλευρό της. Η ιστορία της μικρής είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και δέχονταν πολλά μηνύματα συμπαράστασης μέσω των σόσιαλ.

Ο πατέρας της, λίγες ημέρες πριν χάσει το παιδί του, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του. Οπως αναφέρει το thenewspaper.gr, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους μας στηρίζουν. Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση σε εκείνους που μας αγκάλιασαν, θέλω να γνωρίζουν πως δεν είμαι σε θέση να απαντώ σε μηνύματα. Είναι δύσκολες πολύ οι ώρες. Η μικρούλα μου (μας για πολλούς), δίνει μία άνιση μάχη. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Όποιος μπορεί και θέλει, ας συνεχίσει με τον τρόπο του να προσεύχεται για εκείνη. Σίγουρα οι φίλοι, παλιοί και νέοι που έκανα, είναι μες στην καρδιά μου.»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS