Βόλος: Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο 55χρονος που είχαν αλυσοδεμένο στην αυλή οι γονείς του

Βόλος: Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο 55χρονος που είχαν αλυσοδεμένο στην αυλή οι γονείς του

Σε ψυχιατρικό ίδρυμα βραχείας νοσηλείας στη Βόρεια Ελλάδα ο 55χρονος τον οποίο κρατούσαν δεμένο με αλυσίδα 15 μέτρων, οι ηλικιωμένοι γονείς του, στην αυλή του σπιτιού τους στον οικισμό ρομά Αλιβερίου, στη Ν. Ιωνία, στον Βόλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το magnesianews, ο εν λόγω άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και για αυτό κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα για μερικές ημέρες.

Παράλληλα, από την Εισαγγελία Βόλου, με αφορμή την υπόθεση που εκδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή, παραγγέλθηκε κοινωνική έρευνα, για να βρεθεί φορέας που θα αναλάβει δικαστικός συμπαραστάτης του εν λόγω άνδρα που δεν είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό του.

Επίσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το magnesianews, οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι πάσχει από επιληπτικές κρίσεις και αντιμετωπίζει ψυχιατρικές ασθένειες, ενώ πάσχει και από χρόνιο αλκοολισμό. Για αυτό, αποφάνθηκαν ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ωστόσο, λόγω έλλειψης κρεβατιών στην Ψυχιατρική μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική δομή βραχείας νοσηλείας στη Βόρεια Ελλάδα, όπου και αναμένεται να παραμείνει μερικές ημέρες.

Το ιστορικό της υπόθεσης
Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, πως οι ηλικιωμένοι γονείς του καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 3 ετών με αναστολή, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για παράνομη κατακράτηση του γιου τους επί μακρό χρονικό διάστημα.

Ζούσε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας, δεμένος με αλυσίδα μήκους 15 μέτρων, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα εδώ και 35 χρόνια, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε εδώ και 1,5 χρόνο που είχε ένα τροχαίο και τραυματίστηκε, με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του να τον έχουν εγκαταλείψει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ