Αυτό είναι το spa «κολαστήριο» στο κέντρο της Αθήνας -Πώς προσέγγιζε ο 47χρονος τις νεαρές κοπέλες [εικόνες]

Αυτό είναι το spa «κολαστήριο» στο κέντρο της Αθήνας -Πώς προσέγγιζε ο 47χρονος τις νεαρές κοπέλες [εικόνες]

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση με το spa «κολαστήριο» στην καρδιά της Αθήνας, με δράστη έναν 47χρονο Έλληνα που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 47χρονος Βαγγέλης Γεωργίου, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από τις Αρχές, προσέγγιζε μέσω αγγελιών μοντέλα, αλλά και ανήλικες κοπέλες, τις κλείδωνε στα δωμάτια και στη συνέχεια τις κακοποιούσε σεξουαλικά.

Δύο καταγγελίες σε βάρος του 47χρονου για βιασμό

Ήδη δύο κοπέλες, 17 και 18 χρόνων αντίστοιχα, έχουν καταγγείλει στις Αρχές ότι βιάστηκαν από τον 47χρονο στο spa επί της οδού Ιπποκράτους, με τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση να θεωρούν ότι μετά και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και άλλες κοπέλες θα «σπάσουν» τη σιωπή τους και θα καταγγείλουν τα όσα βίωσαν στα χέρια του κατηγορούμενου. 

Τα δύο θύματα έκλεισαν ραντεβού με τον 47χρονο άνδρα στο spa στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να τις προσλάβει για εργασία, ωστόσο εκείνος, όταν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη, κλείδωσε την πόρτα και τις κακοποίησε σεξουαλικά, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στις Αρχές.

Αυτό είναι το spa «κολαστήριο» στο κέντρο της Αθήνας:

YN 2021 07 23 15.07.28

 

YN 2021 07 23 15.08.01

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ