Αυτοκτονία 14χρονου: Ανοίγουν στόματα για το bullying στο σχολείο - «Τον κορόιδευαν για τα κιλά και τα ρούχα του»

Αυτοκτονία 14χρονου: Ανοίγουν στόματα για το bullying στο σχολείο - «Τον κορόιδευαν για τα κιλά και τα ρούχα του»

Νέες συνταρακτικέςκαταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το bullying που φέρεται να δεχόταν ο 14χρονος στα Κάτω Πατήσια που έβαλε τέλος στη ζωή του. Επίσης, γονείς σπάνε τη σιωπή τους και υποστηρίζουν ότι είχαναπευθυνθεί στον διευθυντή του σχολείου, όμως δεν ελήφθη κανένα μέτρο.

Παράλληλα, φίλοι και συμμαθητές του 14χρονου καταγγέλλουν ότι ο έφηβος δεχόταν ανελέητο bullyingεντός του σχολικού περιβάλλοντος, κάτι που εξετάζεται ως ένας από τους βασικούς λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.
 

«Δεν είχε πει κάτι»

«Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, ήταν κοινωνικός. Δεν περίμενε κανείς ότι θα κάνει κάτι τέτοιο. Αν είχε πόνο μέσα του, τον έκρυβε. Από ό,τι ξέρω δεν είχε μοιραστεί με πολλούς αν είχε κάτι. Δε μου είχε πει κάτι για bullying. Αλλά είχα ακούσει ότι του πετούσαν νεράντζια, τον έφτυναν του έλεγαν ότι θα τον μαχαιρώσουν. Τον κορόιδευαν για τα κιλά του, για τα ρούχα του. Οι καθηγητές και ο διευθυντής από ό,τι ξέρω τα ήξεραν αυτά, αλλά δεν έκαναν κάτι», ανέφερε φίλη του 14χρονου.
 

«Έκλαιγε η κοπέλα»

«Είναι πολλά παιδιά στο σχολείο που δέχονται bullying. Εχθές είχε μπει μια κοπέλα στην τάξη και φορούσε κοντομάνικο. Είναι λίγο πιο μελαχρινή και της έλεγαν ότι έχει τρίχες στα χέρια και να μη φοράει κοντομάνικο. Και η κοπέλα έκλαιγε και έλεγε ότι δε θα ξαναβάλει ποτέ κοντομάνικο. Είναι πολλές ομάδες στο σχολείο που κάνουν τέτοια πράγματα. Οι καθηγητής μας είπαν να πάμε στο διευθυντή. Δεν πήγε το κορίτσι και δεν έγινε κάτι άλλο», περιέγραψε άλλη μαθήτρια του σχολείου.

«Μερικά από αυτά τα παιδιά τα ξέρουμε. Δεν ξέρω γιατί τα κάνουν όλα αυτά. Δεν ξέρω τι λόγο έχουν. Μπροστά μου δεν έχει γίνει κάποιο περιστατικό, αλλά ακούω πάρα πολλά», πρόσθεσε η φίλη του 14χρονου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS