Αποκάλυψη για τον Δασκαλάκη: Zει έξω από την Πάτρα - Επισκέπτεται ψυχίατρο και δεν μιλάει σε κανέναν

Αποκάλυψη για τον Δασκαλάκη: Zει έξω από την Πάτρα - Επισκέπτεται ψυχίατρο και δεν μιλάει σε κανέναν

«Ήταν παρτάκιας και εγωπαθής και τόσα χρόνια με την συγκεκριμένη γυναίκα… τώρα κατάλαβε τι του έχει συμβεί», είπε η γυναίκα.


Μία αποκάλυψη για την σημερινή κατάσταση του Μάνου Δασκαλάκη, συζύγου της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα έκανε μία γυναίκα στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Διατηρώντας την ανωνυμία της, ανέφερε πως ο Μάνος Δασκαλάκης ζει λίγο έξω από την Πάτρα, περίπου σε απόσταση 5 χιλιομέτρων, σε ένα συγγενικό του σπίτι, στο οποίο έχει απομονωθεί. Παράλληλα, τόνισε ότι ο ίδιος έχει συνεδρίες με ψυχίατρο δύο φορές την εβδομάδα, ο οποίος τον βοηθάει να αντιμετωπίσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τις αποκαλύψεις και τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων.

«Ήταν παρτάκιας και εγωπαθής και τόσα χρόνια με την συγκεκριμένη γυναίκα… τώρα κατάλαβε τι του έχει συμβεί», είπε η γυναίκα, λέγοντας πως τα πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον του ανησυχούν καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης «δεν μιλάει σε κανέναν, δεν θέλει να ακούει κανέναν».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ