Κουφοντίνας: Τις επόμενες μέρες η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για το αίτημα μεταγωγής -Εισαγγελική πρόταση για απόρριψη

Κουφοντίνας: Τις επόμενες μέρες η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για το αίτημα μεταγωγής -Εισαγγελική πρόταση για απόρριψη

Μετατίθεται χρονικά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συνεδρίαση του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας που θα εξετάσει το αίτημα της πλευράς Δημήτρη Κουφοντίνα για ανάκληση της απόφασης μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού.

Η εισαγγελέας εισηγείται στο δικαστικό συμβούλιο η προσφυγή να απορριφθεί ως νόμω αβάσιμη, διότι δεν έχει εκδοθεί δεύτερη απορριπτική απόφαση από την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών, ενώ θέτει και ζήτημα αναρμοδιότητας του δικαστικού συμβουλίου.

Δεν έχει ξεκινήσει η εξέταση της προσφυγής Δημήτρη Κουφοντίνα
Η εξέταση της προσφυγής του Δημήτρη Κουφοντίνα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, παρότι έχει εισαχθεί στο Συμβούλιο, και δεν αποκλείεται τελικά η συνεδρίαση να μην πραγματοποιηθεί απόψε και να μετατεθεί τις προσεχείς ημέρες.


Οι συνήγοροι του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια είχαν προσφύγει στο οικείο συμβούλιο πλημμελειοδικών ζητώντας την ανάκληση της απόφασης βάσει της οποίας ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετήχθη από τις φυλακές Κασσαβέτειας στο Δομοκό.

Για προσκόμματα και εμπόδια από την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών (ΚΕΜ) στην μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Κορυδαλλού έκανε λόγο το πρωί της Παρασκευής η δικηγόρος του καταδικασθέντα τρομοκράτη, Ιωάννα Κούρτοβικ, υποστηρίζοντας ότι η πολιτεία ωθεί τον πελάτη της να πεθάνει.

Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα
Νωρίτερα, με ανακοίνωση του Νοσοκομείου Λαμίας, έγινε γνωστό πως το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη σε ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο απεργός πείνας παρουσιάζει, πλέον, σημάδια οξείας νεφρικής ανεπάρκειας.

Όπως διαβεβαιώνουν οι γιατροί της οικογένειας, μετά και από δική τους παρότρυνση, ο Δημήτρης Κουφοντίνας δέχτηκε να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες για την ανάταξη των νεφρών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS