Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη -Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη -Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ηλεκτροπληξία έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε το σενάριο που ήθελε την 24χρονη να είχε υποστεί ηλεκτροπληξία καθώς έκανε ντους στο μπάνιο του σπιτιού της. Πληροφορίες του iefimerida αναφέρουν ότι η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό ανέφερε ότι έφερε εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο ένα πόδι.

Αναμένονται ωστόσο και οι ιστολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περαιτέρω φως για το τι συνέβη στην άτυχη νεαρή.

Σύμφωνα με το voria.gr η 24χρονη έφερε κάκωση στο αριστερό της χέρι καθώς σφήνωσε κοντά στην τουαλέτα ως αποτέλεσμα της πτώσης. Θα γίνει ακόμη αυτοψία από ηλεκτρολόγο στο σπίτι για να δωθούν περισσότερες απαντήσεις για το θάνατο της νεαρής γυναίκας.

Η 24χρονη Ειρήνη ήταν μόνη στο σπίτι

Υπενθυμίζεται ότι ηλεκτροπληξία ήταν και ο ισχυρισμός του 56χρονου συντρόφου της, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε το ενδεχόμενο αυτό. «Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα», είπε.

H κηδεία της 24χρονης αναμένεται να γίνει σήμερα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ