Anonymous Greece: Χτύπησαν ιστοσελίδες ως αντίποινα στην τουρκική κυβέρνηση

Anonymous Greece: Χτύπησαν ιστοσελίδες ως αντίποινα στην τουρκική κυβέρνηση

Στο στόχαστρο των Anonymous Greece, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, μπήκαν τουρκικές υποδομές (συστήματα e-mail τουρκικών ενημερωτικών ιστοσελίδων, κυβερνητικών ιστοτόπων κλπ.) ως αντίποινα στα χτυπήματα που δέχθηκαν χθες ιστοσελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας από Τούρκους χάκερς.

«Οπως χτύπησαν οι Τούρκοι χθες έτσι και εμείς μια μέρα μετά ως απάντηση. Να ενημερώσουμε ότι οι επιθέσεις μόλις άρχισαν. Για κάθε καινούρια χτυπήματα θα ανεβαίνει νέο άρθρο. Εμείς τώρα θα δείξουμε τι έχουμε χτυπήσει μέσα σε λίγες ώρες» αναφέρει στο μήνυμά της η ομάδα Anonymous Greece στο anon-greece.blogspot.com. και προσθέτουν: «Χτυπήματα σε νούμερα έκτακτης ανάγκης όπως το 112 της τουρκίας, Σε συστήματα email της Τουρκικης αστυνομίας, της Sabah και της Hurriyet ( Οι μεγαλύτερες εφημερίδες της τουρκίας ) της οικονομίας, υγείας και αυτό της Τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών. Επίσης χτυπήματα έγιναν και σε επικοινωνίες sip-voip της ηλεκτρικής ενέργειας.Αυτά σαν πρώτα χτυπήματα. Θα ανεβάζουμε καθημερινά νέα attacks από διάφορες υποδομές της Τουρκίας ( Κυβερνητικά κυρίως )».

Η λίστα με τις τουρκικές ιστοσελίδες των οποίων οι υποδομές «χτυπήθηκαν»
112 Emergency Call number
Sabah Email Service
Hurriyer Email Service
112 Emrgency Email Service
Turkish Police ( EGM ) Email Service
Saglik Email service
Ekonomi Email service
Enerji Email service
SIP-VOIP of Turkish Enerji
MIT Email service

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν στις ιστοσελίδα της Βουλής, της ΕΥΠ, αλλά και του Υπουργείου Εξωτερικών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS