Ανοικτά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή

Ανοικτά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή

«Ασφαλώς τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα για άνοιγμα» τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το πώς θα ανοίξουν ξανά οι επιχειρήσεις.

«Oι αποφάσεις είναι ίδιες με του Απριλίου, το lockdown είναι αυστηρό ήδη» πρόσθεσε και τόνισε πως το σχολικό έτος μπορεί να αναπληρωθεί εφόσον προστεθούν ώρες, ωστόσο ο τζίρος που χάνεται από τις επιχειρήσεις δεν αναπληρώνεται.

«Θα γίνουν ανακοινώσεις συνολικά και θεσμικά, το click away θα μπορούσε να είναι μια λύση, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την λιανική πώληση, τόνισε ο κος Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε πως όσον αφορά τα επόμενα βήματα, «Όταν εγκρίνουν οι λοιμωξιολόγοι oι οποίοι συνεδριάζουν θα τα πούμε.»

Αυτή την Κυριακή επιτρέπεται να είναι ανοικτά τα σούπερ μάρκετ, είναι προαιρετικό για όποιο θέλει να ανοίξει, ξεκαθάρισε.

Σχετικά με ένα τρίτο κύμα και άρα ένα τρίτο lockdown, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «το να λες δημόσια ότι αποκλείεις κάποια εξέλιξη δεν γίνεται, δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις όλα στον αέρα, δεν μπορούμε να έχουμε κανονικότητα πριν το εμβόλιο. Το «κύμα» είμαστε εμείς. Όσο δεν μειώνεται η κινητικότητα όσο θα εξαπλώνεται ο ιός.

Όσον αφορά για το εμβόλιο ο υπουργός ανέφερε πως αδημονεί.

«Αδημονώ για το εμβόλιο, μακάρι να με καλέσουν από τους πρώτους να το κάνω».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ